Επίσημο! Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ραφίνια (pics)

Ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Ραφίνια στον Ολυμπιακό με τον Βραζιλιάνο να υπογράφει διετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Επίσημο! Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ραφίνια (pics)

Τη μεγάλη μεταγραφή του Ραφίνια ολοκλήρωσε και τυπικά ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βραζιλιάνου μπακ, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα το Σάββατο το απόγευμα.

Την Κυριακή (23/8) πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Δεν προέκυψε το παραμικρό πρόβλημα με τον έμπειρο άσο που έτσι κι αλλιώς ήταν σε καλή κατάσταση και έπαιζε με τη Φλαμένγκο.

Στη συνέχεια πήγε στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ όπου και υπέγραψε το διετές συμβόλαιο που είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό. Ένα συμβόλαιο που αναμένεται να του αποφέρει περίπου 3 εκατ. ευρώ. Ο Ραφίνια μετά από ένα χρόνο παρουσίας στη Φλαμένγκο και στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας επιστρέφει στην Ευρώπη.

Αυτό για τον ίδιο είναι ένα έπαθλο όπως είχε δηλώσει και στη συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει για να αποχαιρετίσει τη «Φλα». Ο έμπειρος μπακ είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και ενσωματώνεται με την υπόλοιπη ομάδα για να πιάσει δουλειά.

Η πειραϊκή προχώρησε σε μία εντυπωσιακή ανακοίνωση για τον Ραφίνια, διαφορετική από τα συνηθισμένα και με τον ποδοσφαιριστή να φωτογραφίζεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» το οποίο θα είναι το «σπίτι» του για την επόμενη διετία.