Βασικός ξανά ο Μολέδο, «σκάει» μεταγραφή

Στο αρχικό σχήμα της Ιντερνασιονάλ ο μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, ενώ στην πλατεία Αλεξάνδρας εργάζονται πυρετωδώς να τελειώσουν οι υποθέσεις που τους «καίνε».

Βασικός ξανά ο Μολέδο, «σκάει» μεταγραφή

Ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού για το κέντρο της άμυνας του είναι ο Ροντρίγκο Μολέδο. Στη Βραζιλία επιμένουν τις τελευταίες δύο ημέρες ότι η Ιντερνασιονάλ τα βρίσκει με τους Πειραιώτες για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή. Η αλήθεια είναι πως όλο αυτό δεν απέχει από την πραγματικότητα.

Την ίδια ώρα πάντως ο 30χρονος στόπερ συνεχίζει να αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας. Στο ματς που έγινε τα ξημερώματα ήταν βασικός. Η Ιντερνασιονάλ αντιμετώπισε εκτός έδρας την Βιτόρια για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας και ο Μολέδο ήταν κανονικά στο αρχικό σχήμα παίζοντας δίπλα στον Γκέστα στο κέντρο της άμυνας.

Για τους Βραζιλιάνους η υπόθεση μετακίνησης του στον Πειραιά βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Στον Πειραιά, ωστόσο συνεχίζουν να τηρούν σιγή ιχθύος για το συγκεκριμένο θέμα και παράλληλα κοιτάζουν κι άλλες περιπτώσεις.

Έντονη κινητικότητα στην πλατεία Αλεξάνδρας

Την ίδια ώρα όλα δείχνουν πως είναι θέμα ωρών να ανακοινωθεί η επόμενη μεταγραφή του Ολυμπιακού. Αν αυτή θα είναι ο Μολέδο, ο Φετφατζίδης ή κάποιος άλλος παραμένει άγνωστο, διότι στον Πειραιά κινούνται με άκρα μυστικότητα. Πάντως το σίγουρο είναι πως στην πλατεία Αλεξάνδρας τις τελευταίες 2-3 ημέρες υπάρχει πολύ έντονη κινητικότητα.

Η παρουσία του Γιάννη Βρέντζου στα γραφεία της ΠΑΕ έχει «τρέξει» κάποια θέματα και η αίσθηση που υπάρχει είναι πως τις επόμενες ημέρες θα «σκάσει» η επόμενη μεταγραφή. Όπως σας έγραψε και το fosonline.gr στον Ολυμπιακό αυτές τις ημέρες έχουν φουλάρει για τα καλά τις μηχανές τους προκειμένου να κλείνουν τα ανοιχτά μέτωπα. Στόπερ, χαφ, επιθετικός και δεξί μπακ είναι υποθέσεις που δουλεύονται από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.