Φουλάρει και κλείνει μεταγραφές ο Ολυμπιακός

Έντονη κινητικότητα στο μεγάλο Λιμάνι 15 ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Σε ποιους στόχους έχουν εστιάσει οι Πειραιώτες.

Φουλάρει και κλείνει μεταγραφές ο Ολυμπιακός

Στις 15 Ιουνίου είναι προγραμματισμένη η έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου για τον Ολυμπιακό. Σε 15 ημέρες κάνουν σέντρα οι Πειραιώτες για τη νέα σεζόν. Μία σεζόν που δεν θα είναι απλή, αλλά για να φτάσουμε μέχρι εκεί θα πρέπει να έχει γίνει η σωστή προεργασία το καλοκαίρι.

Ήδη στο μεγάλο Λιμάνι έχουν γίνει οι πρώτες κινήσεις και πλέον φουλάρουν για τις επόμενες. Στο Ζέεφελντ ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να έχει στη διάθεση του τον μεγαλύτερο αριθμό ποδοσφαιριστών που θα απαρτίζουν το ρόστερ της νέας σεζόν. Η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» κάνει ήδη τις κινήσεις που απαιτούνται προκειμένου τα βασικά γρανάζια να μπουν στη «μηχανή».

Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή δείχνει να έχει ρίξει όλο του το βάρος στον Ροντρίγκο Μολέδο για το κέντρο της άμυνας του. Ο Βραζιλιάνος έχει προκριθεί έναντι όλων των υπολοίπων που έχουν πέσει στο τραπέζι. Ήδη στη Βραζιλία γίνει χαμός και λόγος για συμφωνία της Ιντερνασιονάλ με τον Ολυμπιακό. Από τον Πειραιά κρατούν χαμηλούς τόνους γι’ αυτό το θέμα και δεν κάνουν λόγο ούτε για συμφωνία, ούτε για προχωρημένη υπόθεση. Για την άμυνα υπάρχουν ακόμα και οι Πεδράο, Λέμα, όμως ξεκάθαρα ο Μολέδο είναι πιο μπροστά απ’ όλους και πιο κοντά καθώς φαίνεται.

Στη μεσαία γραμμή το βάρος του Ολυμπιακού έχει πέσει στον Πρίσιτς, ο οποίος ήρθε στην Αθήνα, είδε το Ρέντη, μίλησε με τους ανθρώπους της ομάδας και έδειξε να μένει εντυπωσιασμένος με όλα όσα αντίκρισε. Και τα χαφ είναι μία θέση πολύ σημαντική και στην οποία έχει δώσει προτεραιότητα ο Μαρτίνς. Θυμίζουμε πως και ο Βούκσεβιτς είναι ένας παίκτης που απασχολεί τον Ολυμπιακό.

Εκτός αυτών στο μεγάλο λιμάνι θέλουν και επιθετικό που θα έχει πολύ πιο εύκολα το γκολ. Γι’ αυτή τη θέση υπάρχουν οι περιπτώσεις των Φαμπρίτσιο, Ντέιβερσον με τον πρώτο να έχει πάρει ένα σημαντικό προβάδισμα έναντι των άλλων. Πρόσφατα προστέθηκε και η περίπτωση του Ντιέγκο Σόουζα. Για όλα αυτά στο μεγάλο Λιμάνι θα φουλάρουν τις μηχανές προκειμένου να τελειώσουν όσο το δυνατόν περισσότερες περιπτώσεις μπορούν. Πάντως το θέμα είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν διάθεση να… τρέξουν τα θέμα και ήδη υπάρχει έντονη κινητικότητα. Μη ξεχνάμε πως για την επιστροφή του Γιάννη Φετφατζίδη το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από την πειραϊκή ΠΑΕ.