«Δεν αποκλείεται να πάει ο Μολέδο στον Ολυμπιακό»

Η μετακίνηση του 30χρονου στόπερ στον Πειραιά είναι αρκετά πιθανή σύμφωνα με όσα δήλωσε ο μάνατζερ του σε Μέσα της Βραζιλίας.

«Δεν αποκλείεται να πάει ο Μολέδο στον Ολυμπιακό»

Βουίζει η Βραζιλία πως ο Ροντρίγκο Μολέδο κλείνει στον Ολυμπιακό παρά το γεγονός πως ο πρόεδρος της Ιντερνασιονάλ φαίνεται να κάνει… νερά. Ο εκπρόσωπος του, ο Βελόζ μίλησε στην ιστοσελίδα Blogrevistacolorada στη Βραζιλία και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο παίκτης να μετακομίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

«Αρχικά λέω πως η Ιντερνασιονάλ είναι εκείνη που αποφασίζει για τον παίκτη. Από εκεί και πέρα όμως δεν αποκλείω την αποχώρηση του παίκτη για να πάει στον Ολυμπιακό. Ο Μολέδο έχει παίξει στην Ευρώπη και πάντα υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για εκείνον εκεί. Οι εμφανίσεις του εδώ είναι και απάντηση σε όσους τον κριτίκαραν ή τον σχολίασαν άσχημα ή είπαν ανοησίες προτού γυρίσει στην πατρίδα του. Τώρα είναι θέμα του συλλόγου. Εγώ προσωπικά δεν αποφασίζω κάτι. Η ομάδα θα πάρει άμεσα την τελική της απόφαση», είπε χαρακτηριστικά ο μάνατζερ του 30χρονου ποδοσφαιριστή.

Από τον Ολυμπιακό συνεχίζουν να κρατούν χαμηλούς τόνους για το θέμα του 30χρονου κεντρικού αμυντικού. Γνωρίζουν πως υπάρχουν σημαντικές δυσκολίες, ενώ την ίδια ώρα από τη Βραζιλία προκύπτει μία σιγουριά για μετακίνηση του παίκτη στον Πειραιά.

Δεν θεωρούν πως η υπόθεση έχει τελειώσει και δεν υποστηρίζουν πως είναι κλεισμένη η μεταγραφή του Μολέδο. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να βγει προς τα έξω από τη στιγμή που δεν υπάρχει οριστική συμφωνία με την Ιντερνασιονάλ. Πάντως οι Βραζιλιάνοι επιμένουν ότι οι δύο ομάδες είναι κοντά σε συμφωνία. Το όλο θέμα είναι πως πρόκειται για έναν παίκτη πολύ σημαντικό για την Ιντερνασιονάλ, ο οποίος αυτή τη στιγμή θεωρείται ο καλύτερος αμυντικός του πρωταθλήματος. Αυτό και μόνο κάνει λίγο πιο δύσκολη την ιστορία.