Σίγουροι οι Βραζιλιάνοι για Μολέδο και Ολυμπιακό, αλλά και αντιδράσεις

Τα Μέσα στη Βραζιλία έχουν ως δεδομένη τη συμφωνία με την Ιντερνασιονάλ, ενώ ο κόσμος της ομάδας αντιδράει στη μεταγραφή. «Χάνει το δίδυμο στα στόπερ», αναφέρει ο Τύπος.

Σίγουροι οι Βραζιλιάνοι για Μολέδο και Ολυμπιακό, αλλά και αντιδράσεις

Οι νίκες της Ιντερνασιονάλ επί της Σαπεκοένσε και της Κορίνθιανς έχουν προκαλέσει ανάμικτα συναισθήματα στην ομάδα της Βραζιλίας. Από τη μία φυσικά και υπάρχει ικανοποίηση, αλλά από την άλλη υπάρχει έντονος προβληματισμός για τις απώλειες που φαίνεται πως θα έχει η ομάδα στο έμψυχο δυναμικό της.

Ο πρόεδρος της μπορεί να ακολουθεί μία διαφορετική γραμμή, αλλά τα ρεπορτάζ στη Βραζιλία έχουν άλλη πληροφόρηση. Η βελτίωση της Ιντερνασιονάλ στα δύο τελευταία ματς και οι σπουδαίες της νίκες έχουν αναγκάσει τόσο τους ρεπόρτερ της όσο και τον κόσμο να αναρωτιέται για την επόμενη ημέρα.

«Τώρα που η Ιντερνασιονάλ βρήκε ένα καλό κεντρικό δίδυμο τον Γκέστα και τον Μολέδο χάνει και τους δύο. Τον πρώτο τον θέλει η Μπόκα Τζούνιορς και τον δεύτερο τον παίρνει ο Ολυμπιακός», αναφέρουν χαρακτηριστικά τα δημοσιεύματα στη χώρα του καφέ.

Ο πρόεδρος της Ιντερνασιονάλ από την πλευρά του συνεχίζει να κρατάει μία στάση, η οποία δεν επιβεβαιώνει όλα τα παραπάνω. Εκείνο που τονίζουν στη Βραζιλία είναι πως πρόκειται για ένα παιχνίδι τακτικής και είναι λογικό να συμβαίνει ειδικά όταν η ομάδα του έχει μπροστά της πολλά παιχνίδια.

Πάντως στη Βραζιλία θεωρούν σίγουρη τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Τα Μέσα το έχουν ως δεδομένο πως οι δύο ομάδες τα έχουν βρει. Όλο αυτό έχει προκαλέσει και τις έντονες αντιδράσεις του κόσμου της Ιντερνασιονάλ.

Ο Μολέδο είναι ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας και δεν θέλουν να φύγει από την ομάδα τους. Και αυτός είναι ίσως ένας λόγος που ο πρόεδρος της ομάδας δηλώνει άγνοια για τα περί Ολυμπιακού. Το κλίμα, πάντως, που έχει διαμορφωθεί στη χώρα του καφέ δείχνει πως ο παίκτης σύντομα θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα.