Παναθηναϊκός: Δίνει «ψίχουλα» ο Ερυθρός Αστέρας για Μακέντα

Το ποσό των 400 χιλιάδων ευρώ δίνει ο Ερυθρός Αστέρας στον Παναθηναϊκό για να αποκτήσει τον Φεντερίκο Μακέντα.

Παναθηναϊκός: Δίνει «ψίχουλα» ο Ερυθρός Αστέρας για Μακέντα

Η ομάδα που θεωρητικά βρίσκεται πιο κοντά στην απόκτηση του Φεντερίκο Μακέντα είναι ο Ερυθρός Αστέρας. Οι Ιταλοί μάλιστα θεωρούν την μετακίνηση του συμπατριώτη τους στράικερ στο Βελιγράδι δεδομένη, καθώς δημοσίευμα της «Corriere» αναφέρει: «Ο Φεντερίκο Μακέντα είναι έτοιμος να φορέσει τη φανέλα της 11ης ομάδας στην καριέρα του, καθώς μένουν μόνο οι λεπτομέρειες για να μετακινηθεί στον Ερυθρό Αστέρα».

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού, ωστόσο, κάθε άλλο παρά επιβεβαιώνεται η συμφωνία, καθώς φαίνεται να υπάρχει μεγάλη οικονομική διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές. Οι Σέρβοι φέρεται να δίνουν στους πράσινους μόλις 400 χιλιάδες ευρώ καθώς και ποσοστό μεταπώλησης 15%, ενώ από τον Παναθηναϊκό ζητούν μίνιμουμ ένα εκατομμύριο ευρώ.

Για τον παίκτη τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα με τις απολαβές του που αφορούν σε πάγιες αποδοχές 500 χιλιάδων των χρόνο και μπόνους 250 χιλιάδων ευρώ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος που και στην επόμενη περίοδο είναι σχεδόν δεδομένη για τους ερυθρόλευκους του Βελιγραδίου. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Ιταλός διά του εκπροσώπου του φέρεται να πιέζει τον Παναθηναϊκό να δεχθεί την πρόταση του Αστέρα, όσο μικρή και αν είναι αυτή και να διευκολύνει την ολοκλήρωση της μεταγραφής.