«Ο Τράουκο συμφώνησε με τον Ολυμπιακό»

Ο Μιγκέλ Τράουκο αποδέχτηκε την πρόταση του Ολυμπιακού και είναι έτοιμος να αντικαταστήσει τον Κώστα Τσιμίκα στο αριστερό άκρο της άμυνας των Πειραιωτών.

«Ο Τράουκο συμφώνησε με τον Ολυμπιακό»

Ο Κώστας Τσιμίκας θα συνεχίσει στη Λίβερπουλ και στον Ολυμπιακό κοιτάζουν την επόμενη ημέρα για την ομάδα τους. Οι Πειραιώτες θέλουν να κλείσουν άμεσα τον αντικαταστάτη του Έλληνα μπακ, ο οποίος μάλιστα ήταν καθοριστικός στη φετινή πορεία που έχει κάνει η ομάδα του Πειραιά.

Ο Μιγκέλ Τράουκο είναι ο μεγάλος στόχος κι εδώ και λίγη ώρα στη Γαλλία μιλάνε για συμφωνία του ποδοσφαιριστή με τον Ολυμπιακό. Οι Γάλλοι γράφουν ότι "ο Τράουκο συμφώνησε με τον Ολυμπιακό για να αντικαταστήσει τον Τσιμίκα που πήγε στη Λίβερπουλ".

Μάλιστα τα ρεπορτάζ των Γάλλων αναφέρουν πως η Σεντ Ετιέν ήδη ασχολείται με τον Δημήτρη Γιαννούλη του ΠΑΟΚ για να αντικαταστήσει τον Τράουκο που φεύγει για τον Πειραιά. Ο Περουβιανός αριστερός μπακ είναι αρκετό καιρό στο… στόχαστρο των "ερυθρόλευκων" και τώρα φαίνεται πως ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να τελειώσει αυτή η μεταγραφή.

Από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνεται ούτε διαψεύδεται το παραμικρό. Όπως συνηθίζουν οι Πειραιώτες δεν λένε τίποτα για τα μεταγραφικά τους θέματα παρά μόνο όταν κάτι είναι έτοιμοι να ανακοινωθεί.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας