Έκλεισε στον Παναθηναϊκό ο Ίσλα, βλέπει και Καρέλη

Ο Μαουρίτσιο Ίσλα αποδέχτηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού για τριετές συμβόλαιο, όπως μεταδίδουν τα τουρκικά Μέσα. Στη λίστα των «πράσινων» ο ελεύθερος, Νίκος Καρέλης.

Έκλεισε στον Παναθηναϊκό ο Ίσλα, βλέπει και Καρέλη

Ο Μαουρίτσιο Ίλσα είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που προτάθηκαν στον Ολυμπιακό για τη θέση του δεξιού μπακ. Ο Χιλιάνος άσος ήταν στη λίστα των Πειραιωτών που διακριτικά παρακολουθούσαν την περίπτωση του.

Την ίδια ώρα με τον παίκτη ασχολούνταν σοβαρά και ο Παναθηναϊκός. Οι "πράσινοι", μάλιστα φέρονταν να έχουν κάνει και καλή επίσημη πρόταση στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τη Φενερμπχτσέ.

Την τελευταία ώρα οι Τούρκοι μεταδίδουν πως ο ποδοσφαιριστής συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό και θα συνεχίσει την καριέρα του στους "πράσινους". Μάλιστα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα ο ποδοσφαιριστής είπε "ναι" στην πρόταση του Παναθηναϊκού για τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 500.000 ευρώ.

Προς το παρόν το θέμα δεν επιβεβαιώνεται από καμία πλευρά, αλλά όλα δείχνουν πως ο παίκτης τα έχει βρει με τον Παναθηναϊκό. Τις επόμενες ώρες αναμένονται εξελίξεις με το θέμα του Χιλιανού μπακ.

Οι «πράσινοι» τελειώνουν το θέμα του Ίλσα όπως όλα δείχνουν, αλλά συνεχίζουν τις μεταγραφικές τους κινήσεις. Πληροφορίες αναφέρουν πως στο... στόχαστρο του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο πρώην επιθετικός του, Νίκος Καρέλης.

Ο 28χρονος φορ έμεινε ελεύθερος πριν λίγες ημέρες από τη Μπρέντφορντ και βρίσκεται σε αναζήτηση ποδοσφαιρικής. Στον Παναθηναϊκό έχουν στα υπόψη τους τον Καρέλη και είναι μία περίπτωση που την εξετάζουν.