Άρης: Προχωράει για Λόπεζ - Μάνο στην επίθεση, ύστατη προσπάθεια για Σαντίκου

Στον Άρη θέλουν αυτή την εβδομάδα να προχωρήσουν στο τελικό στάδιο τις επαφές τους και για την ενίσχυση στην επίθεση. Τα δεδομένα των τελευταίων 24ώρων, δείχνουν πως οι «κίτρινοι» καταλήγουν στους Κριστιάν Λόπεζ και Δημήτρη Μάνο.

Άρης: Προχωράει για Λόπεζ - Μάνο στην επίθεση, ύστατη προσπάθεια για Σαντίκου

Με τον 31χρονο Ισπανό επιθετικό, που είναι ελεύθερος μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με την Λας Πάλμας είναι σε επαφές για να τα βρουν στο οικονομικό, ενώ περιμένουν παράλληλα να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Μάνος για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του στον Άρη.

Ωστόσο, μία ύστατη προσπάθεια θα γίνει από πλευράς Άρη και για τον Αρμάντο Σαντίκου. Ναι μεν το κασέ του είναι υψηλό, ωστόσο στον Άρη πιστεύουν πως μπορούν να κάνουν την υπέρβαση, αρκεί ο παίκτης να βρει μία λύση με την Λεβάντε.

Οι Ισπανοί θέλουν να τον πουλήσουν και παρά την καλή του χρονιά στην Β' Ισπανίας με την Μάλαγα πέρσι, μέχρι στιγμής δεν έχει φτάσει ικανοποιητική πρόταση. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν την δυνατότητα να τον αποκτήσουν, γι' αυτό και ζήτησαν εξ' αρχής τον δανεισμό του.

Στον Άρη περιμένουν τις εξελίξεις, ωστόσο συνεχίζουν τις επαφές με τον Λόπεζ για να είναι καλυμμένοι σε κάθε ενδεχόμενο.