Οργανωμένοι οπαδοί ΟΦΗ: «Ξεφύτρωσαν οι μαϊντανοί»

Δεύτερη φορά μέσα στη μέρα οι οπαδοί του ΟΦΗ πήραν θέση για δημόσιες τοποθετήσεις αναφορικά με το νέο σήμα της ομάδας. 

Οργανωμένοι οπαδοί ΟΦΗ: «Ξεφύτρωσαν οι μαϊντανοί»

Η ανακοίνωση των οργανωμένων

«Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση αλλαγής του εμβλήματος της ομάδας μας, που μας βρίσκει αντίθετους, ξαφνικά όπως ήταν αναμενόμενο βέβαια, εμφανίστηκαν και επίσημα με τη πρώτη “βροχή” χθές το βράδυ οι “χοχλιοί” αφήνωντας το καβούκι τους ύστερα από μακροχρόνιο εγκλεισμό!!!

Αναστήθηκαν οι πεθαμένοι, όχι πολλοί, 3-4 στον αριθμό!!

Παλαίμαχοι ΟΦΗ: «Δυστυχώς κύριοι της ΠΑΕ, σκοτώσατε την ιστορία του ΟΦΗ»

Σηκώθηκαν από τα μνήματα τους μέσα, και καλούν όπως λένε τη Τετάρτη στις 18:00 στα γραφεία της Θύρας 1 όλους τους παλιούς “προέδρους”, παράγοντες και συμβούλους. Ποιοί καλείτε; Εσείς που παρακαλάτε τόσα χρόνια για μια πρόσκληση για τσάμπα είσοδο στο γήπεδο; Ποιούς καλείτε;; Τους τσάτσους και αχυράνθρωπους;

Οργανωμένοι οπαδοί ΟΦΗ: «Έκτρωμα το νέο σήμα - Απαιτούμε την αφαίρεσή του»

Τους υποταγμένους πρασινοφρουρούς κλέφτες και βιαστές της ομάδας μας;

Όλοι εσείς λοιπόν που κλείνατε μάτια και στόμα επί δεκαετίες στην υποδούλωση του Ο.Φ.Η. μας μη διανοηθείτε να εμφανιστείτε. Μακριά απ την ομάδα λαμόγια!

Δεν σας αναγνωρίζουμε και δεν θα σας επιτρέψουμε να εκμεταλλευτείτε κανένα γεγονός για προσωπικό σας συμφέρον και όφελος. Δεν έχετε το δικαίωμα όταν έχετε γραφτεί με μαύρα γράμματα στην ιστορία!!!

ΟΦΗ: Έξω φρενών ο Μπούσης - Αβέβαιη η επόμενη ημέρα!

Σαν Θύρα 4 από την αρχή στηρίζαμε και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το πρότζεκτ της ομάδας και τον Μιχάλη Μπούση, όπως είμαστε εδώ για να εκφράζουμε και τους προβληματισμούς μας αλλά και διαφωνίες σε θέματα που θα προκύψουν.

Αυτό κάναμε και σήμερα γιατί είμαστε παρών! Εσείς μαϊντανοι που ξεφυτρώσατε από το πουθενά για να εκμεταλλευτείτε αλλά και να δημιουργήσετε καταστάσεις και επίσημα πλέον θα μας βρείτε ξαφνικά μπροστά σας!!!

Υ.Γ: Την Τετάρτη θα σας βάλουμε ξανά πίσω στη θέση σας, παλιούς και πιο νέους!!».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας