Οργανωμένοι οπαδοί ΟΦΗ: «Έκτρωμα το νέο σήμα - Απαιτούμε την αφαίρεσή του»

Μετά τους παλαίμαχους του ΟΦΗ, οργισμένη ανακοίνωση για την αλλαγή του σήματος εξέδωσαν και οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας. 

Οργανωμένοι οπαδοί ΟΦΗ: «Έκτρωμα το νέο σήμα - Απαιτούμε την αφαίρεσή του»

Η απόφαση της ΠΑΕ ΟΦΗ, να αλλάξει το ιστορικό σήμα της ομάδας προκάλεσε αντιδράσεις. Αρχικά οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου εξέδωσαν ανακοίνωση τονίζοντας πως «σκοτώσατε την ιστορία του ΟΦΗ».

Στη συνέχεια το ίδιο έπραξαν και οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας, οι οποίοι απαιτούν την αφαίρεση του νέου σήματος. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Respect our history»

Σαν οργανωμένο οπαδικό κίνημα του Ομίλου Φιλάθλων Ηρακλείου, γνωρίζοντας,την τεράστια ιστορία του συλλόγου και βιώνοντας ένα μεγάλο μέρος από αυτή πολλές γενιές Ομιλιτών, εκφράζουμε πίκρα, απογοήτευση και οργή γι’ αυτό το τεράστιο ιστορικό λάθος το οποίο διαπράξατε χθες.

Αλήθεια, εσείς “παιδιά” του Ευγένιου, που για πολλά χρόνια και σε δύο διαφορετικές δεκαετίες μεγαλουργήσατε στα γήπεδα της Ελλάδας και της Ευρωπης τιμώντας την φανέλα, πως νιώθετε που εσείς οι ίδιοι ξηλώνετε και διαγράφετε σε μια ημέρα τόσα χρόνια ένδοξης ιστορίας;

Κύριε Μιχάλη Μπουση και “παιδιά” του Ευγένιου, από την πρώτη μέρα έλευσή σας, σας στηρίξαμε. Στηρίξαμε όλο αυτό το εγχείρημα για το οποίο άλλωστε αγωνιστήκαμε κατά το παρελθόν σαν Οπαδικό Κίνημα όλοι μαζί ενωμένοι,με έναν κοινό στόχο!!Έναν Ο.Φ.Η. ανεξάρτητο υπερήφανο και με αξιοπρέπεια!!!Όμως!!!!Ποτέ και σε καμία στιγμή αυτά τα δύο σχέδον χρόνια δεν αφουγκραστήκατε και δεν λογαριάσατε τα “πιστεύω” και τα συναισθήματα του κόσμου. Δεν ζητήσαμε ποτέ τίποτα πέρα από σεβασμό στην ιστορία και στον ΛΑΟ του ΟΦΗ μας.

Εκφράζοντας το σύνολο των οργανωμένων και μη…ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ!

Απαιτούμε άμεσα την αφαίρεση αυτού του εκτρώματος…Το απαιτεί η 95χρονη ιστορία του Ο.Φ.Η μας!!!Αν στοχεύετε σε εμπορικές επιτυχίες αναζητήστε νέες μεθόδους και δράσεις οι οποίες δεν θα προσβάλλουν την ιστορία μας!!Φθηνά κόλπα marketing ΟΧΙ σε εμας!!

ΛΑΕ ΤΟΥ Ο.Φ.Η.!!!!Με αξιοπρέπεια,σεβασμό,και με απεριόριστη αγάπη πρός όλους εσάς,τους απλούς φιλάθλους,μικρούς και μεγάλους,για τα αδέρφια μας εκεί ψηλά αλλα και όλοκληρο το οπαδικο κίνημα της Θύρας 4, δηλώνουμε ότι δεν μπορούμε να συμμετέχουμε σε αυτή τη παρωδία!Δεν θα γίνουμε συνένοχοι!!Έτσι λοιπόν,αποφασίζουμε ότι για τα επόμενα χρόνια,δεκαετίες μεχρι και το θάνατο,στην αγαπημένη μας Θύρα 4,σε ολόκληρο το Γεντίκουλε,στις σημαίες,στα πανό μας,στα μπλουζάκια μας,αλλά και σε κάθε γήπεδο που θα βρεθουμε θα μας συνοδεύει και θα υπάρχει πάντα η ασπίδα!!Υποσχόμαστε ότι,οι νέες γενιές οπαδών θα μεγαλώσουν όπως μεγαλώσαμε κι εμείς!!!Με αυτό το έμβλημα!Με αυτο το σημα βαθια ριζωμενο μέσα στη ψυχή μας!!!!

Υ.Γ:Το κεφάλι ψηλά κι ασπίδα στη καρδια!

Υ.Γ4: Τα κορμιά μας γεμάτα τατουάζ με την ΑΣΠΙΔΑ που καταργήσατε χωρίς να μας δώσετε έστω το δικαίωμα συμφωνίας η διαφωνίας.

Snakes 4 heraklion club
Κρήτες 4 Θοδωρής Παπαδόπουλος
Archanes club
OFI Germany fans
Ο.Φ.Η. U.K fans.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας