ΟΦΗ: Έξω φρενών ο Μπούσης - Αβέβαιη η επόμενη ημέρα!

Το μεσημέρι του Σαββάτου (8/8) πραγματοποιήθηκε έκτακτο Δ.Σ στον ΟΦΗ. Ο Μιχάλης Μπούσης ακύρωσε όλα τα ραντεβού και αποχωρεί τη Δευτέρα (10/8) από το Ηράκλειο. Ραγδαίες εξελίξεις

ΟΦΗ: Έξω φρενών ο Μπούσης - Αβέβαιη η επόμενη ημέρα!

Φαίνεται πως οι αντιδράσεις από οργανωμένους οπαδούς και παλαίμαχους, έφεραν ραγδαίες εξελίξεις στην ΠΑΕ ΟΦΗ. Το μεσημέρι του Σαββάτου (8/8) πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ομάδος έκτακτο Δ.Σ.

Το αφεντικό της ΠΑΕ, Μιχάλης Μπούσης ακύρωσε όλα τα ραντεβού που είχε προγραμματίσει και αποχωρεί εσπευσμένα από το Ηράκλειο το βράδυ της Δευτέρας (10/8).

Εξαιτίας των όσων ακούστηκαν και γράφτηκαν για το σήμα, μέσα από την ΠΑΕ κάνουν λόγω πως ο ισχυρός άνδρας είναι έξαλλος από την κακοπροαίρετη κριτική. Όχι όμως από αυτές των οπαδών αλλά κυρίως από τα πρόσωπα που τοποθετήθηκαν για την κίνηση της ΠΑΕ ΟΦΗ. Επίσης αναφέρουν πως είναι ενορχηστρωμένη και δόλια επίθεση από… δήθεν τιμητές και αποτυχημένους σωτήρες της ΠΑΕ.

Ραγδαίες εξελίξεις λοιπόν και τα πάντα είναι ανοιχτά. Μπορεί τη δεδομένη στιγμή να ακούγεται υπερβολικό αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο παραίτησης του κ. Μπούση.