Παναθηναϊκός: «Άκυρο» από την Κόλο Κόλο

Η Κόλο Κόλο έβαλε στοπ στις διαπραγματεύσεις για την παραχώρηση του Χιλιανού δεξιού μπακ Όσκαρ Οπάζο, καθώς υπήρχε μεγάλη απόσταση στο οικονομικό σκέλος με τον Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός: «Άκυρο» από την Κόλο Κόλο

Τον ήθελε τον Όσκαρ Οπάζο ο Τσάβι Ρόκα στον Παναθηναϊκό, αλλά η υπόθεση της μεταγραφής του εξελίχθηκε σε ναυάγιο. Ο 28χρονος Χιλιανός δεξιός μπακ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον επόμενο Ιανουάριο με την Κόλο Κόλο. Οι πράσινοι πόνταραν σε αυτό το ενδεχόμενο, επιδίωξαν να κλείσουν συμφωνία με το ιστορικό κλαμπ της Χιλής με μικρή πρόταση ποντάροντας και στην ανάγκη των μαυρόασπρων που χρειάζονται άμεσα έσοδα για το ταμείο τους, αλλά η τακτική αυτή απέτυχε.

Οι επιτελείς της Κόλο Κόλο διαπίστωσαν πως δεν πρόκειται να πάρουν τα χρήματα που οι ίδιοι σκόπευαν από τους πράσινους και έτσι σταμάτησαν τις συζητήσεις, επισημαίνοντας πως υπάρχουν άλλες προτάσεις που επεξεργάζονται για την πώληση του παίκτη. Από την πλευρά του Παναθηναϊκού στρέφονται πλέον στην περίπτωση του 33χρονου Μαουρίσιο Ίσλα που έμεινε ελεύθερος από την Φενέρμπαχτσε.