Σβαμπ: «Ανυπομονώ γι’ αυτή τη νέα πρόκληση»

Ανυπόμονος να αγωνιστεί με τα χρώματα του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Στέφαν Σβαμπ. 

Σβαμπ: «Ανυπομονώ γι’ αυτή τη νέα πρόκληση»

Δηλώσεις στο PAOK TV παραχώρησε ο Στέφαν Σβαμπ. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, δήλωσε έτοιμος να ριχτεί στα... βάσανα των προπονήσεων και να προσφέρει τις αγωνιστικές του υπηρεσίες για λογαριασμό της νέας του ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Νιώθω ότι είμαι μέρος σε κάτι πολύ μεγάλο. Ανυπομονώ γι’ αυτή τη νέα πρόκληση και νιώθω έτοιμος. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ πήρα ένα πολύ ζεστό καλωσόρισμα και δεν βλέπω την ώρα να μπω στο προπονητικό κέντρο και σύντομα στο γήπεδο της Τούμπας. Είμαι έτοιμος.

Φυσικά και γνώριζα τον σύλλογο από πριν. Μίλησα με αρκετούς ανθρώπους και μάλιστα με τον Ντάριο Κρέσιτς, παλιό τερματοφύλακα της ομάδας, που γνωρίζω μέσω ενός καλού μου φίλου. Συζητήσαμε πολύ για το κλαμπ μαζί, αλλά και με άλλους ανθρώπους και η γνώμη όλων ήταν θετική. Όλοι μου είπαν να αποδεχθώ την πρόκληση, ότι πρέπει να το κάνω, ότι θα απολαύσω και θα περάσω καλά εδώ. Αυτή ήταν η απόφαση μου στο τέλος και πλέον τις μέρες που είμαι εδώ έχω τσεκάρει τα πάντα και είμαι ενθουσιασμένος με την ομάδα.

Όπως είπα και πριν είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ και θέλω να βοηθήσω αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Είναι η πρώτη φορά που θα παίξω μακριά από την πατρίδα μου, την Αυστρία. Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τη γυναίκα μου, που παρά το γεγονός ότι αποκτήσαμε παιδί πριν λίγες εβδομάδες, ήταν θετική, με στήριξε, με βοήθησε και δεν μου είπε να μην έρθω εδώ και να μείνω στην πατρίδα. Είναι πολύ ανοιχτόμυαλη, ακόμη και τώρα με το παιδί, είναι το στήριγμά μου. Φυσικά μιλήσαμε πριν πάρω την απόφαση.

Τώρα σε ότι αφορά στο τι περιμένω εδώ στη Θεσσαλονίκη, έχω να πω ότι μου αρέσει ο Νότος, μου αρέσουν πολύ οι νότιες χώρες. Ξέρω ότι ο καιρός εδώ είναι λίγο διαφορετικός, με πολύ ζέστη σε πολλές περιόδους και χωρίς βροχή, αλλά μου αρέσει αυτό».