ΟΦΗ: Ανανέωσε μέχρι το 2023 ο Μαρινάκης

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Μαρινάκη μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

ΟΦΗ: Ανανέωσε μέχρι το 2023 ο Μαρινάκης

Τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών από το περσινό ρόστερ συνεχίζει ο ΟΦΗ. Αυτή τη φορά, ήταν η σειρά του Νίκου Μαρινάκη να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον Κρητικούς με τον Έλληνα αμυντικό να ανανεώνει το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

"Μετά από μια γεμάτη από συμμετοχές αγωνιστική σεζόν (32 συνολικά σε Super League και κύπελλο), ο 26χρονος αμυντικός της ομάδας μας συμφώνησε και θα φορά τη φανέλα του ΟΦΗ για τα τρία επόμενα χρόνια, επεκτείνοντας έτσι κατά ένα έτος τη διάρκεια του συμβολαίου που υπέγραψε πέρυσι (έληγε το καλοκαίρι του 2022). Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αποτέλεσε ένα από τα βασικά στελέχη της ενδεκάδας (βασικός στα 30 από τα 32 ματς που συμμετείχε), έχοντας ενεργό ρόλο στην επίτευξη του στόχου της επιστροφής του ΟΦΗ σε ευρωπαϊκή διοργάνωση έπειτα από 20 χρόνια".

Λίγο μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Μαρινάκης σχολίασε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925:

"Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν, ανανεώνοντας το συμβόλαιό μου για ένα επιπλέον έτος. Είμαι πολύ χαρούμενος και νιώθω ιδιαίτερη τιμή που θα φοράω τη φανέλα του ΟΦΗ ως το 2023 και θα προσπαθήσω μέσα στο γήπεδο να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό με γνώμονα τη φιλοσοφία και τη νοοτροπία της ομάδας".

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας