Νέα σενάρια από Ιταλία για Τσιμίκα και Νάπολι

Μετά από καιρό επανεμφανίστηκαν τα σενάρια από την Ιταλία που θέλουν τη Νάπολι να καλοβλέπει ξανά την περίπτωση του Τσιμίκα.

Νέα σενάρια από Ιταλία για Τσιμίκα και Νάπολι

Η αλήθεια είναι ότι είχαν κοπάσει κάπως τα σενάρια για τον Κώστα Τσιμίκα από την Ιταλία. Η Νάπολι έχοντας ενημερωθεί ότι ο Ολυμπιακός δεν τον πουλάει με λιγότερα από 20 εκατομμύρια ευρώ, έσπευσε να κάνει πίσω και να στραφεί σε άλλες λύσεις. Όλα αυτά συνέβησαν πριν από περίπου ένα μήνα...

Πέρασαν όμως 25 – 30 μέρες και ακόμα οι «παρτενοπέι» είναι στο ψάξιμο. Την Παρασκευή (24/7) επανήλθαν οι Ιταλοί και ανέφεραν ότι ο 24χρονος Έλληνας μπακ δεν έχει φύγει ποτέ από το μυαλό της Νάπολι και πώς στην πραγματικότητα θα εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για να τον κάνουν κάτοικο «Σαν Πάολο», μολονότι γνωρίζουν τις υψηλές απαιτήσεις του Ολυμπιακού.

Εκτιμούν ότι ο κορονοϊός θα υποχρεώσει τον Ολυμπιακό να ρίξει τις απαιτήσεις του και πώς η τιμή πώλησης του Τσιμίκα μπορεί να πέσει στα 15 εκ. ευρώ και ακόμη χαμηλότερα!

Βέβαια, για την ώρα οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν αλλάξει στάση... Το «20άρικο» για τον 24χρονο αριστερό μπακ είναι αδιαπραγμάτευτο. Παρόλα αυτά, οι Ναπολιτάνοι το πιστεύουν!