Ξάνθη: Αποχαιρέτησαν Τζουρίσκοβιτς, Κασάδο και Σόσα

Αποχωρήσεων συνέχεια στην Ξάνθη με τους Πέταρ Τζουρίσκοβιτς, Λεάντρο Σόσα και Χόρχε Κασάδο να αποχαιρετούν τον σύλλογο.

Ξάνθη: Αποχαιρέτησαν Τζουρίσκοβιτς, Κασάδο και Σόσα

Συνεχίζονται οι μαζικές αποχωρήσεις από την Ξάνθη, μετά την συνέντευξη Τύπου του Χρήστο Πανόπουλου, με ακόμα τρεις ποδοσφαιριστές να αποχαιρετούν την ομάδα.

Αρχικά, ο Πέταρ Τζουρίσκοβιτς στο «αντίο» του προς τους Ακρίτες έγραψε πως «μετά από 2,5 χρόνια ήρθε η ώρα να αποχωρήσω. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, προπονητές, το προπονητικό επιτελείο και όλους τους ανθρώπους της ομάδας που συνεργάστηκα όλο αυτό το διάστημα. Ξεχωριστό ευχαριστώ στους Xanthifans για την υποστήριξη τους σε όλη την δύσκολη περίοδο. Η ΠΑΕ Ξάνθη και η πόλη της Ξάνθης θα μου φέρνουν πάντα όμορφες αναμνήσεις».

Στη συνέχεια, ο Λεάντρο Σόσα αποχαιρέτησε τον σύλλογο τονίζοντας ότι «παρά της δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε η οικογένεια μου και εγώ αυτή την χρονιά το μόνο που μπορώ να πω είναι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Ευχαριστώ την ΠΑΕ Ξάνθη, την πόλη και τους ανθρώπους της. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό τιμ και όσους εργάζονται στην ομάδα και τους εύχομαι τα καλύτερα. Αφήνω αρκετές».

Τέλος, και ο Χόρχε Κασάδο έστειλε το δικό του μήνυμα αποχαιρετισμού: «Ακόμα μια σεζόν έφτασε στο τέλος. Νιώθω περίεργα, χαρούμενος που επέστρεψα, αλλά σε δύσκολες και διαφορετικές συνθήκες. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά, υπερήφανος για όλους όσους συνεργάστηκα και καταφέραμε η ομάδα να είναι εκεί που αξίζει. Είμαι ευγνώμων με όλους στην ομάδα, τους υπαλλήλους και όλους αυτούς που αποτελούν κομμάτι της οικογένειας σε αυτά 2,5 χρόνια. Ήταν χαρά μου να φορώ αυτή την φανέλα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά, μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους».