Βόκολος: «Μία μεγάλη και ιστορική ομάδα τερμάτισε τελευταία»

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Λεωνίδας Βόκολος στάθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του στα play out, αλλά δεν κατάφεραν να κρατήσουν την ομάδα τους στη Super League 1.

Βόκολος: «Μία μεγάλη και ιστορική ομάδα τερμάτισε τελευταία»

Ο Πανιώνιος αν και έκανε μεγάλη προσπάθεια στα play out για να καταφέρει να μείνει στη Super League 1 τελικά δεν τα κατάφερε. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έμεινε στο 0-0 με τον Ατρόμητο και τερμάτισε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με αποτέλεσμα να υποβιβάζεται στη Super League 2.

Ατρόμητος - Πανιώνιος 0-0: Άγγιξε τη σωτηρία με Τσιλούλη αλλά..

Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», Λεωνίδας Βόκολος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα παραδέχτηκε πως η ομάδα του έκανε μία μεγάλη προσπάθεια στα play out, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να μείνει στην κατηγορία.

«Θέλω να μιλήσω για την ομάδα μας. Είναι μία δύσκολη στιγμή για τον Πανιώνιο είναι μία μεγάλη ομάδα, μία ιστορική. Αγωνιστικά είμαστε στην τελευταία θέση. Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος από αυτό. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια στα play out. Τα παιδιά έδωσαν ότι καλύτερο είχαν. Το τι θα γίνει με τις αναδιαρθρώσεις είναι κάτι που δεν μπορώ να το ξέρω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βόκολος.

Μιλώντας για την προσπάθεια που έγινε σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα είπε: «Είμαι μία ομάδα που παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο. Όποιο παιχνίδι χάναμε ξέραμε ότι θα μέναμε πολύ πίσω. Νομίζω ότι τα παιδιά φεύγουν με ψηλά το κεφάλι από το γήπεδο. Πάλεψαν και δεν τα κατάφεραν. Αυτό που μένει είναι ότι μία ομάδα σαν τον Πανιώνιο με την ιστορία της είναι τελευταία στη βαθμολογία και αυτό στεναχωρεί όλους».