Ατρόμητος - Πανιώνιος 0-0: Άγγιξε τη σωτηρία με Τσιλούλη αλλά.. (Highlights)

Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να κερδίσει μέσα στο Περιστέρι τον Ατρόμητο και να παραμείνει στην κατηγορία. Ο βαθμός δεν ήταν αρκετός για την ομάδα της Νέας Σμύρνης που υποβιβάστηκε

Ατρόμητος - Πανιώνιος 0-0: Άγγιξε τη σωτηρία με Τσιλούλη αλλά.. (Highlights)

ΔιΟ Πανιώνιος δεν κατάφερε να κερδίσει μέσα στο Περιστέρι τον Ατρόμητο και να παραμείνει στην κατηγορία. Ο βαθμός δεν ήταν αρκετός για την ομάδα της Νέας Σμύρνης που υποβιβάστηκε.

Βόκολος: «Μία μεγάλη και ιστορική ομάδα τερμάτισε τελευταία»

Ο Πανιώνιος πάλεψε, προσπάθησε αλλά δεν σώθηκε. Το 0-0 στο Περιστέρι δεν ήταν αρκετό για την ομάδα της Νέας Σμύρνης που υποβιβάστηκε.

Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του ματς αλλά δεν σκόραρε, με τον Κότνικ να κάνει πολύ καλό παιχνίδι. Βέβαια ο Πανιώνιος στις καθυστερήσεις θα μπορούσε να κλέψει τη νίκη και να σωθεί με τον Τσιλούλη.

«ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ»

Ατρόμητος – Πανιώνιος 0-0

Γήπεδο: Ατρόμητου

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Σκόρερ:

Κίτρινες: Μπουσούλατζιτς, Μαξίμοβιτς, Ενσικουλού, Ραμπέγιο, Γκάλο

Συνθέσεις

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μέγερι, Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Νάτσος (80' Ούμπιδες), Μπουσούλατζιτς, Ενσικουλού (67' Βέλλιος), Ραμπέγιο, Ανδρούτσος (67' Γιακουμάκης), Μανούσος (90'+1' Νταβιώτης)

Πανιώνιος (Λεωνίδας Βόκολος): Κότνικ, Ρέντζας, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Παπανικολάου, Μαξίμοβιτς (79' Οικονομίδης), Τσιλούλης, Λυμπεράκης (87' Δούμτσιος), Αραμπούλι (59' Άρσε).

Διαβάστε ακόμη

Η ΑΕΚ και οι δεκάδες ενστάσεις που έκανε στην ιστορία της