Παναιτωλικός - Βόλος 1-0: «Καθάρισε» ο Ντουάρτε (Highlights)

Έναν πόντο ήθελε ο Παναιτωλικός για τη μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής,,εν τέλει νίκησε τον φιλότιμο Βόλο με γκολ του Ντουάρτε (31') 

Παναιτωλικός - Βόλος 1-0: «Καθάρισε» ο Ντουάρτε (Highlights)

Έναν πόντο χρειαζόταν ο Παναιτωλικός για να διασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία, εν τέλει πήρε την νίκη κόντρα στον Βόλο (1-0). Δεν ήταν εύκολη η επικράτηση των γηπεδούχων, αφού οι Θεσσαλοί δεν πήγαν με τουριστική διάθεση στο Αγρίνιο αν και δεν είχαν βαθμολογικό κίνητρο.

Το πάλεψαν, ωστόσο, οι νεοφώτιστοι, είχαν και δύο δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο και γενικότερα έφθαναν με μεγαλύτερη άνεση στην περιοχή του Παναιτωλικού, που όμως ευτύχησε να σκοράρει σε μια από τις ελάχιστες δικές του καλές στιγμές στο πρώτο 45λεπτο. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν το υπέρ τους προβάδισμα και κλείδωσαν δίχως άγχος την παραμονή στην κατηγορία.

ΤΟ ΓΚΟΛ
31’: Λάθος γύρισμα του Κυζιρίδη προς τον Γκαραβέλη, παρεμβλήθηκε ο Μπαΐροβιτς που γύρισε στον Ντουάρτε, ο οποίος από τη μικρή περιοχή με ωραίο γυριστό σουτ χάρισε την νίκη στον Παναιτωλικό (1-0).

Ο διαιτητής Τζοβάρας (Φθιώτιδας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Ντουάρτε, Ταχάρ, Ζοάο, Κορέλα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Φερνάντεθ, Τζανακάκης, Κωνσταντόπουλος, Παρράς, Λιάβας, Ταχάρ (79' Τσιγγάρας), Ντουάρτε (80' Μπελεβώνης), Ντάλσιο, Αριγίμπι (61' Άλβαρες), Ρόσα (61' Μουνιέ), Μπαΐροβιτς (89' Καββαδίας).

ΒΟΛΟΣ (Στέφανος Ξηροφώτος): Γκαραβέλης, Φεράρι, Δημόπουλος (λ. τ. 70' Κορέλας), Μήτογλου, Λύρατζης, Τσοκάνης, Μαξ, Μπαλογιάννης (89' Μπάλλας), Μουνίθ, Κυζιρίδης, Γέντρισεκ (55’ Ζοάο).