ΑΕΚ: Θέλει να κρατήσει τον Τσιγκρίνσκι με νέα συμφωνία

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ουκρανία, η ΑΕΚ επιθυμεί να διατηρήσει τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στις τάξεις της όμως όχι με την αρχική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. 

ΑΕΚ: Θέλει να κρατήσει τον Τσιγκρίνσκι με νέα συμφωνία

Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων θα καθίσουν και πάλι ΑΕΚ και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός κατάφερε έστω και την τελευταία στιγμή, να συμπληρώσει τον αριθμό των συμμετοχών που απαιτούνταν, ώστε ν΄ανανεωθεί το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ και σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ουκρανία, η "Ένωση" επιθυμεί να καρτήσει τον παίκτη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το "Dynamo.kiev.ua", η ΑΕΚ δείχνει διατεθειμένη να διατηρήσει στο ρόστερ της τον Ουκρανό υψηλόσωμο στόπερ αλλά δεν είναι πρόθυμη να πληρώσει 400.000 ευρώ, όπως αρχικά είχε συμφωνηθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές.

«Ο σύλλογος δεν είναι πρόθυμος να δώσει αυτό το ποσό στον Τσιγκρίνσκι. Δεν είναι ακόμα γνωστή ούτε η απόφαση, αλλά ούτε και η πρόθεση του Τσιγκρίνσκι αναφορικά με το συμβόλαιο και το μέλλον του», αναφέρει το δημοσίευμα. Περισσότερα θα γίνουν γνωστά μετά το τέλος των πλέι οφ, ανάλογα φυσικά και την απόφαση που θα πάρει ο Τσιγκρίνσκι.