ΠΑΟΚ: Με Πασχαλάκη, αλλά χωρίς Ίνγκασον, η αποστολή κόντρα στον Άρη!

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφς κόντρα στον Άρη, στην Τούμπα, αλλά όχι κι ο Ίνγκασον.

ΠΑΟΚ: Με Πασχαλάκη, αλλά χωρίς Ίνγκασον, η αποστολή κόντρα στον Άρη!

Ευχάριστα νέα για τους φίλους του ΠΑΟΚ και τον προπονητή του, Άμπελ Φερέιρα, στην τελευταία προπόνηση ενόψει του αγώνα με τον Άρη, στην Τούμπα, για την ακροτελεύτια αγωνιστική της φάσης των πλέι οφς.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» στην προσπάθεια του για να εξασφαλίσει τη 2η θέση, που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, θα έχει διαθέσιμο τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Ο διεθνής γκολκίπερ γυμνάστηκε κανονικά και έτσι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αγώνα, κάτι που δεν συνέβη με τον Ίνγκι Ίνγκασον, ο οποίος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που επανήλθαν, την περασμένη Τετάρτη, στον αγώνα με την ΑΕΚ και του στέρησαν την συμμετοχή.

Νοκ άουτ επίσης τέθηκαν οι Πέλκας, Λάμπρου, Κρέσπο, Ζαμπά, Παπαδόπουλος, Μίσιτς, Αουγκούστο και Βέρνμπλουμ.

Αντίθετα, συμπεριλήφθηκε σε αυτή για πρώτη φορά ο 16χρονος επιθετικός, Γιώργος Κούτσιας, ο οποίος προπονείται τις τελευταίες ημέρες με την πρώτη ομάδα.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδη, Γιαννούλη, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Τσιγγάρα, Λημνιό, Στοχ, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Τζόλη και Κούτσια.