Και ξαφνικά η Τραμπζονσπόρ για Φορτούνη

Η Τραμπζονσπόρ έχει υπό στενή παρακολούθηση τον Κώστα Φορτούνη. Τι αναφέρουν στην Τουρκία για το φλερτ με τον διεθνή μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού.

Και ξαφνικά η Τραμπζονσπόρ για Φορτούνη

Πριν ένα χρόνο το όνομα του Κώστα Φορτούνη "έπαιζε" δυνατά στην Τουρκία. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός ήταν στο… στόχαστρο της Φενέρμπαχτσε, αλλά τότε υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Από τότε έγιναν πολλά με τον Φορτούνη να τραυματίζεται σοβαρά τον περασμένο Αύγουστο και να μένει εκτός δράσης για έξι μήνες. Αυτή την περίοδο ο διεθνής χαφ δείχνει να βρίσκει τα πατήματα του με τον Ολυμπιακό, αφού παίρνει χρόνο με την ερυθρόλευκη φανέλα, ενώ παραμένει ένας παίκτης τον οποίο πιστεύει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Οι Τούρκοι, ωστόσο δεν έχουν ξεχάσει τον Κώστα Φορτούνη. Είναι παίκτης που η… μπογιά του περνάει και οι γείτονες τον έχουν υπό παρακολούθηση. Στην Τουρκία έχει αναπτυχθεί φημολογία μέσα από ένα tweet πως η Τραμπζονσπόρ έχει στο… στόχαστρο της τον διεθνή άσο.

Πρόκειται για την ομάδα που είναι δεύτερη στη βαθμολογία πίσω από τη Μπασακσεχίρ και έχει γερό πορτοφόλι στο τουρκικό ποδόσφαιρο. Ο παίκτης σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Τούρκων είναι στη λίστα τους και παρακολουθούν στενά το τελευταίο διάστημα τι κάνει με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Γνωρίζουν φυσικά για τον τραυματισμό του και τον έχουν στο… μικροσκόπιο προκειμένου να δουν σε τι κατάσταση βρίσκεται αυτή την περίοδο. Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως αυτή τη στιγμή η Τραμπζονσπόρ απλά παρακολουθεί τον Φορτούνη και δεν έχει γίνει τίποτα παραπάνω.

Πάντως η προοπτική της Τουρκίας ήταν κάτι που δεν εξίταρε τον ποδοσφαιριστή. Και πέρσι όταν η Φενερμπαχτσέ ήταν… μπλεγμένη στο θέμα εκείνος δεν έδειξε να "τρελαίνεται" να φύγει από την Ελλάδα για να παίξει ποδόσφαιρο στην Τουρκία. Ειδικά τώρα που προέρχεται από τραυματισμό και τον ενδιαφέρει περισσότερο να βρει τα πατήματα του ο Φορτούνης θέλει να γίνει όπως ήταν πριν μείνει γι' αρκετό διάστημα εκτός.