Στη… γωνία οι Άραβες για Γκιγιέρμε

O Γκιγιέρμε δεν έχει υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του που εκπνέει το 2021 και ήδη οι Άραβες τον... λιγουρεύονται!

Στη… γωνία οι Άραβες για Γκιγιέρμε

Κυκλοφόρησαν διάφορα ρεπορτάζ που θέλουν τον μάνατζερ του Γκιγιέρμε να έχει απλώσει τα δίχτυα του σε Ισπανία και Ιταλία για να φέρει πρόταση. Τι ισχύει στην πραγματικότητα; Πρωτίστως θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι ο Γκιγιέρμε δεν έχει υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του (λήγει του χρόνου) και είναι λογικό να οδηγείται το μυαλό οποιουδήποτε ότι ο Ολυμπιακός ίσως τον πουλήσει τώρα για να μην τον χάσει ελεύθερο του χρόνου, όπως πάει να γίνει τούτο το καλοκαίρι με τον Ελαμπντελαουί.

Αυτό που γνωρίζουμε εμείς είναι ότι για τον Γκιγιέρμε υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τη Μέση Ανατολή. Και δεν είναι τωρινό… Εδώ και έξι μήνες κάνει κίνηση μία αραβική ομάδα για να τον «δελεάσει», αλλά ο Βραζιλιάνος είναι επικεντρωμένος στον Ολυμπιακό.

Φυσικά οι «ερυθρόλευκοι» θα ήθελαν να έχει ανανεώσει ο Γκιγιέρμε στην πρόταση που του έχει γίνει προ καραντίνας, μία πρόταση που σύμφωνα με πληροφορίες πλησιάζει αρκετά τα οικονομικά «θέλω» του παίκτη. Ωστόσο, ακόμα δεν έχουν πέσει οι υπογραφές και είναι λογικό διάφοροι ενδιαφερόμενοι να περιμένουν στη... γωνία!