Φορτούνης: «Να πάρουμε το Κύπελλο και να περάσουμε στην Ευρώπη»

Ο Κώστας Φορτούνης δήλωσε πως θέλει να πάρει παιχνίδια από τον Πέδρο Μαρτίνς, ενώ υπογράμμισε πως στόχος των Πειραιωτών είναι να κατακτήσουν το Κύπελλο και να περάσουν την Γουλβς. 

Φορτούνης: «Να πάρουμε το Κύπελλο και να περάσουμε στην Ευρώπη»

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ και επανήλθε στις νίκες έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Κώστα Φορτούνη που σκόραρε δύο τέρματα και αποτέλεσε έναν εκ των κορυφαίων για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Κριτική Ολυμπιακού: Ο Λάζαρ, ο Φορτούνης και τα άλλα παιδιά…

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μιλώντας στη Nova αναφέρθηκε στο pasillo των παικτών του ΟΦΗ, την ήττα από τον ΠΑΟΚ, την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ίδιος, αλλά και την ερχόμενη ευρωπαϊκή ρεβάνς με την Γουλβς. Αναλυτικά το σχόλιό του:

ΟΦΗ-Ολυμπιακός 1-3: Λάμψη Ραντζέλοβιτς στο Ηράκλειο

Το pasillo του ΟΦΗ: "Είναι κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομενα. Καλό είναι να γίνονται διότι βλέπουμε ότι και στο εξωτερικό το κάνουν πάντα. Νιώσαμε ωραία, είμαστε πρωταθλητές και συνεχίζουμε για τους στόχους μας".

Τα highlights του ΟΦΗ - Ολυμπιακός 1-3 (vid)

Την παρουσία του: "Είμαι έτοιμος. Θέλω να πάρω παιχνίδια και όποτε κρίνει ο προπονητής μου να βοηθήσω για να πάρουμε το Κύπελλο και να περάσουμε στην Ευρώπη".

Την ήττα από τον ΠΑΟΚ: "Ναι μας πείραξε κατά κάποιον τρόπο η ήττα. Δεν ήμασταν τόσο καλοί στα τελευταία παιχνίδια. Μας το είπε και ο προπονητής μας. Κάτσαμε, το συζητήσαμε, δουλέψαμε στην προπόνηση και πάντα η δουλειά βγαίνει στο γήπεδο. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και συνεχίζουμε για το επόμενο".

Ολυμπιακός: Αξίζει περισσότερες ευκαιρίες ο Ραντζέλοβιτς