Κριτική Ολυμπιακού: Ο Λάζαρ, ο Φορτούνης και τα άλλα παιδιά…

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και ο Κώστας Φορτούνης άφησαν τη «σφραγίδα» τους στο «Γεντί Κουλέ», δίχως όμως να υστερήσουν οι υπόλοιποι.

Κριτική Ολυμπιακού: Ο Λάζαρ, ο Φορτούνης και τα άλλα παιδιά…

ΑΛΕΝ: Είχε δύο καλές αποκρούσεις σε σουτ των Ναμπί (13’) και Δεληγιαννίδη (48’). Σε γενικές γραμμές δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και πέρασε ένα σχετικά ευχάριστο βράδυ.

ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ: Ξανά σε ρόλο αριστερού μπακ, όπως και στο «Κλ. Βικελίδης» (έπαιξε στο τέλος στα δεξιά), αλλά δίχως να ξεχωρίσει τόσο πολύ όπως είχε συμβεί πριν από μία εβδομάδα. Αρκετά καλός ήταν, αλλά δεν έκανε το… «μπαμ» που είχε κάνει κόντρα στον Άρη.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Σε δύο-τρεις περιπτώσεις που χρειάστηκε να κόψει υποψίες ευκαιριών του ΟΦΗ, ήταν σωστός στις τοποθετήσεις του. Έκανε βέβαια το φάουλ λίγο πριν από την εκπνοή που είχε ως αποτέλεσμα το γκολ των Κρητικών, αλλά σε γενικές γραμμές δεν έδειξε επηρεασμένος από την έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού για σχεδόν πέντε μήνες.
ΜΠΑ: Ο Σενεγαλέζος στόπερ στάθηκε στο ύψος του, ασχέτως αν ορισμένες φορές έκανε κάποιες άτσαλες προσπάθειες. Δεν κινδύνευσε πάντως ιδιαίτερα.

ΓΚΑΣΠΑΡ: Αγωνίστηκε σε ρόλο δεξιού μπακ και ειδικά στο πρώτο 20λεπτο ήταν από τους πιο δραστήριους. Έπεσε κάπως ο ρυθμός του στη συνέχεια, αλλά ήταν από τις «ρεζέρβες» που άρπαξαν την ευκαιρία.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Είχε μία σουτάρα στο 43’ και ένα δοκάρι στο 52’. Τηρουμένων των αναλογιών και των συνθηκών του αγώνα, έκανε ένα πολύ «γεμάτο» παιχνίδι τόσο δημιουργικά, όσο και ανασταλτικά.

ΚΑΦΟΥ: Είχε την ασίστ στο 0-2 και σίγουρα ήταν από τις ευχάριστες παρουσίες των «ερυθρόλευκων», με τον Μαρτίνς να βλέπει τον Πορτογάλο να καταθέτει την ψυχή του και να είναι αρκετά απλός στο παιχνίδι του, δίχως περιττές ενέργειες. Από τους διακριθέντες.

ΛΟΒΕΡΑ: Είχε την πάσα στον Ελ Αραμπί για γκολ στο 34’, είχε αρκετά καλά διαστήματα, «έφαγε»… ξύλο, αλλά για ακόμη μία φορά και κάποια διαστήματα που έδειχνε εξαφανισμένος.
ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Σκόραρε δύο φορές, είχε μία εντυπωσιακή πάσα στον Ραντζέλοβιτς πριν από το 0-2 και σίγουρα όσο περνούσε η ώρα και πατούσε καλύτερα στο χορτάρι, γινόταν όλο και μεγαλύτερος «πονοκέφαλος» για τους αμυντικούς του ΟΦΗ. Από τους κορυφαίους!

ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Μεγάλη εμφάνιση από τον Σέρβο, ταλαιπώρησε αρκετά τους προσωπικούς του αντιπάλους με την ταχύτητά του, έχασε ευκαιρίες, αλλά πέτυχε και ένα υπέροχο τέρμα. Από τα καλύτερά του παιχνίδια με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

ΧΑΣΑΝ: Κέρδισε το πέναλτι για το 0-1, ήταν «μέσα» σε δύο φάσεις για γκολ, αλλά στάθηκε άτυχος και αντικαταστάθηκε στο 25’ με μία μυική ενόχληση.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Μπήκε στο 25’, θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ στο 34’, είχε την ασίστ στο 0-3, όμως, όπως ήταν φυσιολογικό φάνηκε να κάνει και διαχείριση των δυνάμεών του από τη στιγμή που το παιχνίδι είχε κριθεί. Βγήκε στο 80’ για να προφυλαχθεί.

ΜΠΡΟΥΝΟ: Μπήκε στο 80’ δίχως να φανεί ιδιαίτερα, αν εξαιρεθεί μία πάσα από τα αριστερά που πήγε να βγάλει προς τον Φορτούνη δίχως όμως να βρει «στόχο».

ΚΑΡΑΡΓΥΡΗΣ: Ντεμπούτο για τον πιτσιρικά που μπήκε στις καθυστερήσεις του ματς. Φυσικά δεν φέρει καμία ευθύνη για το γκολ που δέχτηκε.

ΣΟΥΡΛΗΣ: Θα θυμάται για χρόνια την αποψινή βραδιά, καθώς έστω και για λίγα λεπτά έκανε ντεμπούτο.

ΜΑΡΤΙΝΗΣ: Το «βάπτισμα του πυρός» πήρε και 18χρονος αριστερός μπακ χαφ, που μπήκε στα τελειώματα του ματς.