Ολυμπιακός: Αξίζει περισσότερες ευκαιρίες ο Ραντζέλοβιτς

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και ο Πέδρο Μαρτίνς πρέπει να τον δει με άλλο μάτι.

Ολυμπιακός: Αξίζει περισσότερες ευκαιρίες ο Ραντζέλοβιτς

Παιχνίδια όπως αυτό με τον ΟΦΗ παρουσιάζουν ενδιαφέρον, διότι υπάρχει η δυνατότητα να δούμε αρκετά νέα πρόσωπα. Ο Πέδρο Μαρτίνς άλλαξε τα πάντα, φρέσκαρε την ομάδα του μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ και τη δεδομένη κούραση που υπήρχε από τα συνεχόμενα ματς.

Έχει ενδιαφέροντα στοιχεία το παιχνίδι των Πειραιωτών στο Ηράκλειο και ένα από αυτά είναι ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Ο Σέρβος έκανε ένα εξαιρετικό ματς στο «Γεντί Κουλέ» και αυτός ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Έχει βάλει ένα γκολ με άψογο τελείωμα και συμμετέχει σε ακόμα 2-3 καλές φάσεις που θα μπορούσε να σκοράρει. Αναστάτωσε την άμυνα του ΟΦΗ πολλές φορές και έδωσε τρομερή ενέργεια στη δεξιά του πλευρά.

Ο Ραντζέλοβιτς είχε πολλά κέφια και έδειξε ότι μπορεί με έξυπνο παιχνίδι να βρει χώρους στο γήπεδο. Είχε μείνει για κάποιο διάστημα εκτός από τον Πέδρο Μαρτίνς, όμως, δείχνει ότι είναι σε καλό φεγγάρι. Μη ξεχνάμε ότι και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αν και έπαιξε ελάχιστα έδωσε ενέργεια στον Ολυμπιακό.

Από τα δικά του πόδια ξεκίνησε η φάση που ο Χασάν «εκτέλεσε» στην κίνηση και του είπε «όχι» ο Πασχαλάκης. Τα λεπτά που ήταν στο γήπεδο ο Λάζαρ ο Ολυμπιακός έβγαλε επιθετικότητα και η άμυνα του ΠΑΟΚ αισθανόταν απειλή. Αυτό το παιδί έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει τρομερά πράγματα στο γήπεδο, αλλά του λείπει η σταθερότητα στην απόδοση. Ίσως λόγω και της ηλικίας να μπορεί να δικαιολογηθεί, αλλά σίγουρα είναι ένας εξτρέμ που έχει «φονικό» ένστικτο.

Στον Ραντζέλοβιτς ακόμη λείπουν κάποια στοιχεία στο παιχνίδι του όπως για παράδειγμα η προσήλωση του στο τακτικό κομμάτι. Σε κάποια ματς δείχνει αφοσιωμένος σε κάποια άλλα όχι. Και το σύγχρονο ποδόσφαιρο απαιτεί τα πάντα από τους παίκτες. Ο μπακ να βγει στην επίθεση και ο εξτρέμ να γυρίσει στην άμυνα.

Για τον Ολυμπιακό είναι ένα περιουσιακό στοιχείο και σε αυτό το σημείο ίσως και ο Πέδρο Μαρτίνς θα πρέπει να τον δει με διαφορετικό. Θα πρέπει να τον πιστέψει λίγο περισσότερο και να του δώσει κι άλλες ευκαιρίες, διότι έχει στα χέρια του ένα εξτρέμ, με ταχύτητα, ντρίμπλα, σέντρα και καλά τελειώματα.

Και για κλείσιμο πολλά μπράβο στον ΟΦΗ για την πρωτοβουλία του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.