Νάστος: «Γίνονται απίστευτα πράγματα στον ΟΦΗ»

Ο Ανέστης Νάστος φανερά συγκινημένος για όλα όσα έζησε τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του ΟΦΗ μίλησε για τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα της Κρήτης.

Νάστος: «Γίνονται απίστευτα πράγματα στον ΟΦΗ»

Η σεζόν στο «Γεντί Κουλέ» μπορεί να μην έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για τον ΟΦΗ, αλλά αυτό δεν αναιρεί την πολύ καλή σεζόν που έχει κάνει φέτος και το πολύ καλό ποδόσφαιρο που έχει παίξει.

Ο Ανέστης Νάστος μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό μίλησε στη Nova και δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση του για όλα όσα έζησε φέτος με την ομάδα του.

«Ήταν το τελευταίο παιχνίδι στο Γεντί Κουλέ, έπρεπε να κλείσουμε την χρονιά σαν οικογένεια, σίγουρα πολλοί δεν το περίμεναν. Εμείς πιστεύαμε στην δουλειά που γινόταν, συγχαρητήρια σε όλους. Η χρονιά ήταν απίστευτη, θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου για την συμμετοχή μου στο τελευταίο παιχνίδι μου στο “Γεντί Κουλέ”.

Ευχαριστώ τους πάντες μέσα από την καρδιά μου, το έχω πει ξανά.: Ήταν χαρά και ευλογία, προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου φορώντας την φανέλα. Μπορεί να μην ήμουν ο καλύτερος παίκτης αλλά τίμησα αυτήν την φανέλα. Θα είναι χαρά για όποιον παίκτη έρθει να δουλέψει σε αυτήν την ομάδα, γίνονται απίστευτα πράγματα σε αυτήν την ομάδα όπως σήμερα που χειροκροτήσαμε τον πρωταθλητή. Είμαστε μια ομάδα με ήθος και αρχές», είπε ο Ανέστης Νάστος.