Γαβαλάς: «Οι 7 βαθμοί θα αφαιρεθούν από το τρέχον ή από το επόμενο πρωτάθλημα»

Ο Νίκος Γαβαλάς πήρε θέση εκ μέρους της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μιλώντας για την απόφαση του CAS, τόσο για τον ΠΑΟΚ όσο και για την Ξάνθη. Το «καυτό» ερώτημά του πότε θα ισχύσει η ποινή.

Γαβαλάς: «Οι 7 βαθμοί θα αφαιρεθούν από το τρέχον ή από το επόμενο πρωτάθλημα»

Ο Νίκος Γαβαλάς πήρε θέση εκ μέρους της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μιλώντας για την απόφαση του CAS, τόσο για τον ΠΑΟΚ όσο και για την Ξάνθη.

Συγκεκριμένα, σχολίασε τα εξής: «Για την ορθή ενημέρωση των φιλάθλων θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως το CAS δέχθηκε μερικώς και τις δύο εφέσεις, τόσο του ΠΑΟΚ, τον οποίο δεν αθώωσε για την παράβαση της πολυϊδιοκτησίας, όσο και του Ολυμπιακού, αναγνωρίζοντας το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να είναι παρών σε όλη τη διαδικασία ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία θα αποφασίσει τώρα ως προς τις παραβάσεις.

Για την περίπτωση της Ξάνθης, η οποία δεν άσκησε έφεση, είναι σαφές ότι όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν και η αφαίρεση των 7 βαθμών παραμένει, αφού κανείς δεν έχει αθωωθεί για την πολυϊδιοκτησία.

Παράλληλα, είμαστε σε αναμονή του σκεπτικού της απόφασης του CAS που πρέπει να βγει πριν από την εκδίκαση της Επιτροπής Εφέσεων.

Στην παρούσα φάση κανείς δεν αθωώθηκε, ούτε το CAS ακύρωσε την απόφαση της ΕΕΑ που διαπίστωσε την πολυϊδιοκτησία.

Τέλος, θα ήθελα να αναφερθώ στις αναρτήσεις του κυρίου Γιώργη Σαββίδη. Καθώς ενώ έχει γίνει περίγελος ακόμα και στους οπαδούς της ομάδας του, που βρίσκεται 17 βαθμούς πίσω μας, δεν έχει βάλει μυαλό και συνεχίζει να συκοφαντεί χυδαία την ομάδα μας, ακόμα και τους αξιωματούχους της κυβέρνησης που τον έσωσαν από βέβαιο υποβιβασμό.

Καλό θα ήταν να ενημερωθεί για τη σημερινή απόφαση πριν πανηγυρίσει, γιατί ο ΠΑΟΚ όχι μόνο δεν αθωώθηκε, αν και το CAS είχε την αρμοδιότητα να δικάσει την υπόθεση στην ουσία και να τον αθωώσει, αλλά τώρα θα πρέπει να δούμε από ποιο πρωτάθλημα τελικά θα αφαιρεθούν οι βαθμοί, από το τρέχον ή από το επόμενο».

Γ. Σαββίδης: Το ξέσπασμα κατά Ολυμπιακού και η δικαίωση για ΠΑΟΚ (pic)

Μπαλτάκος για τη δικαίωση του ΠΑΟΚ: «Ιστορίες για μικρούς Ινδιάνους έλεγε ο Ολυμπιακός»

Αυτή είναι η απόφαση του CAS για ΠΑΟΚ, επιστροφή των 7 βαθμών

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας