ΠΑΟΚ: «Θα μας βρίσκουν απέναντί τους»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ζητά να παραιτηθούν όσοι διέσυραν την ελληνική Δικαιοσύνη, ύστερα από τη δικαίωση της ομάδας τους στο CAS.

ΠΑΟΚ: «Θα μας βρίσκουν απέναντί τους»

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ύστερα από τη δικαίωσή τους στο CAS: «Η σημερινή απόφαση του CAS είναι μια καταρχήν δικαίωση σε όσα φωνάζουμε σε κάθε τόνο από την αρχή της διαδικασίας. Μια γνωμοδότηση ενός οργάνου αποτελούμενου μεταξύ άλλων από τον κουμπάρο του υφυπουργού Αθλητισμού, τον συνεργάτη του μάρτυρα υπεράσπισης του Ολυμπιακού και ''λειτουργούς'' όπως η κ. Μαρούπα και ο κ. Αρκούδης, δεν μπορεί να δεσμεύει μια σειρά τακτικών δικαστών.

Όσοι αποφάσισαν περί του αντιθέτου, η κ. Τσαγκιά και οι κ.κ. Φιλόπουλος και Βρυώνης, οφείλουν σήμερα κιόλας να παραιτηθούν, όχι μόνο γιατί παρότρυναν τον διασυρμό του ονόματος του ΠΑΟΚ, αλλά και γιατί συνέβαλαν στον ντροπιασμό της ελληνικής Δικαιοσύνης στα μάτια του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου.

Όσοι επεξεργάστηκαν σχέδια εξόντωσης του ΠΑΟΚ θα συνεχίσουν να μας βρίσκουν απέναντί τους, με αυστηρότητα, συνέπεια και νομιμότητα. Αυτά τα στοιχεία που γκρέμισαν εγκληματικές οργανώσεις και παράγκες και θα πολεμήσουν και τα τελευταία απομεινάρια τους».

Αυτή είναι η απόφαση του CAS για ΠΑΟΚ, επιστροφή των 7 βαθμών

Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία στη Super League μετά το +7 σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας