Ομάδα Champions League θέλει ο Σούμπασιτς!

Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση στον Ντάνιελ Σούμπασιτς για διετές συμβόλαιο και ο Κροάτης γκολκίπερ την εξετάζει πολύ σοβαρά, μολονότι έχει κι άλλες προσφορές στα χέρια του.

 

Ομάδα Champions League θέλει ο Σούμπασιτς!

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Κρίστινσον από την ΑΕΛ δεν σημαίνει ότι δεν θα πάει και για ακόμη έναν τερματοφύλακα, σε περίπτωση αποχώρησης του Ζοσέ Σα. Ο Κρίστινσον υποτίθεται ότι αποκτήθηκε με την προοπτική να πάρει τη θέση του Μπόμπι Αλέν που θα προτιμούσε να πάει σε μια ομάδα στην οποία θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Ήδη λέγεται ότι ο ΑΠΟΕΛ εξετάζει την περίπτωσή του.

Ο γκολκίπερ στον οποίο έχουν εστιάσει οι «ερυθρόλευκοι» είναι ο Ντάνιελ Σούμπασιτς. Υπάρχει και ο Κρίτσιουκ της Κράσνονταρ, που μένει ελεύθερος σε λίγες μέρες και είναι πιο εφικτή οικονομικά περίπτωση, αλλά ο Σούμπασιτς είναι η νούμερο 1 επιλογή για τα ερυθρόλευκα γκολπόστ, εφόσον έρθει μία πρόταση για τον Σα που θα καλύπτει τη ρήτρα των 13 εκατομμυρίων ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του.

Ο Ολυμπιακός έχει ανοιχτές τις «κεραίες» του στην αγορά για παν ενδεχόμενο, καθώς το φετινό καλοκαίρι είναι αρκετά περίεργο και από το πουθενά μπορεί να προκύψει κάποια πώληση. Οπότε θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος.

Οι νεότερες πληροφορίες από το... μέτωπο του Σούμπασιτς αναφέρουν ότι έχει πει ήδη «όχι» σε αρκετούς «μνηστήρες». Ο λόγος έχει να κάνει με το ότι θα προτιμούσε να συνεχίσει την καριέρα του σε μια ομάδα επιπέδου Champions League. Ο Ολυμπιακός τού δίνει αυτή τη δυνατότητα να αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και για αυτό τον λόγο εξετάζει πολύ σοβαρά την πρόταση που του έχουν κάνει οι Πειραιώτες για διετή συνεργασία.

Μάλιστα δείχνει διατεθειμένος να περιμένει τον Ολυμπιακό έως και την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του. Όσο για την πρόταση που έχει στα χέρια του από ομάδα του Κατάρ; Προς το παρόν τον αφήνει αδιάφορο, μολονότι τα χρήματα που του προσφέρονται είναι αρκετά.