Κριτική παικτών Ολυμπιακού: Οι σκόρερ, ο Καμαρά και ο Λοβέρα

Είχε αρκετούς πρωταγωνιστές το διπλό του Ολυμπιακού στο «Κλ. Βικελίδης». Οι Μασούρας, Χασάν, Καμαρά και Λοβέρα ήταν ορισμένοι εξ αυτών.

Κριτική παικτών Ολυμπιακού: Οι σκόρερ, ο Καμαρά και ο Λοβέρα

ΑΛΕΝ: Δεν έφερε ευθύνη στο 1-3, ενώ έφυγε από την Θεσσαλονίκη έχοντας δύο πολύ καλές αντιδράσεις στα σουτ των Σάσα και Γκάμα στο πρώτο ημίχρονο.

ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ: Πέρασαν σχεδόν τέσσερις μήνες από την τελευταία φορά που αγωνίστηκε και ανταποκρίθηκε σούπερ! Ήταν μέσα σε δύο φάσεις στο πρώτο τέταρτο για γκολ, είχε το δοκάρι στο 18’ και την ασίστ στο 0-3. Αρχηγός με τα όλα του και σε ρόλο αριστερού μπακ.

Άρης-Ολυμπιακός 2-4: Περίπατος στη Θεσσαλονίκη με Χασάν και Μασούρα

ΣΙΣΕ: Είχε δύο άτσαλες τοποθετήσεις, μία στο πρώτο γκολ του Άρη και άλλο ένα κακό διώξιμο λίγο μετά το 2-4. Σε γενικές γραμμές δεν αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα.

ΣΕΜΕΔΟ: Δίχως να… γκαζώσει ιδιαίτερα, ο Πορτογάλος ήταν η επιτομή του «βράχου», καθώς όποτε η μπάλα περνούσε από το δικό του πεδίο δράσης, γινόταν κάτοχός της για πλάκα!

ΓΚΑΣΠΑΡ: Είχε ένα σουτ στο 39’ που θα μπορούσε να σκοράρει, αλλά και αρκετές ημιτελείς επιθετικές προσπάθειες. Σίγουρα θα περίμενε περισσότερα ο προπονητής του.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Είχε την μπαλιά στον Χασάν στη φάση του στο 65’, ενώ έχασε τον Μπαγκαλιάνη στη φάση του 2-4. Στο δεύτερο ημίχρονο πάντως ήταν αρκετά «ζωηρός» σε σχέση με το πρώτο 45λεπτο.

Άρης - Ολυμπιακός 2-4: Τα γκολ της αναμέτρησης (vid)

ΚΑΜΑΡΑ: Έχουν στερέψει τα λόγια για τον Αφρικανό. Φοβερή ασίστ στον Μασούρα για το 1-0, άλλη μία μπαλιά στον Λοβέρα στο 47’ που έχασε το γκολ, πολλές κερδισμένες μονομαχίες και μία «γεμάτη» εμφάνιση. Βγήκε στο 58’ για να πάρει ανάσες.

ΚΑΦΟΥ: Δεν είχε τόσο υψηλή ένταση στο παιχνίδι, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε ρυθμούς. Θα μπορούσε στο 77’ να πετύχει το πέμπτο γκολ της ομάδας του.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Θα μπορούσε να πετύχει χατ τρικ! Σημείωσε το 0-1 και το 0-3, θα μπορούσε με κεφαλιά στο 44’ να σημειώσει και άλλο ένα τέρμα, αλλά τον σταμάτησε ο Κουέστα και το οριζόντιο δοκάρι, ενώ σε γενικές γραμμές η απόδοσή του κυμάνθηκε σε υψηλό επίπεδο. Βγήκε στο 69’ για να πάρει ανάσες.

ΛΟΒΕΡΑ: Έκανε από τις πιο ουσιαστικές εμφανίσεις του φέτος στον Ολυμπιακό. Είχε ένα σουτ που έδιωξε ο Κουέστα στο 7’, μία πάς για γκολ στον Χασάν στο 21’, είχε τη σέντρα στο 44’ του Μασούρα, συμμετείχε και στο 0-2, ενώ στο 47’ θα μπορούσε να σκοράρει. Πολύ καλός!

Χασάν: «Μόνο ο σύλλογος ξέρει τι θα γίνει με το μέλλον μου»

ΧΑΣΑΝ: Έχασε μία απίστευτη ευκαιρία στο 21’, αλλά πέτυχε ένα υπέροχο τέρμα λίγο πριν από το φινάλε του ημιχρόνου. Κέρδισε και το πέναλτι, το αξιοποίησε κιόλας και έφυγε από την Θεσσαλονίκη με δύο γκολ. Πολύ σημαντική η παρουσία του.

ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Μπήκε στο 58’ αντί Γκασπάρ, αρχικά πέρασε σε ρόλο δεξιού μπακ και στο τελευταίο εικοσάλεπτο πέρασε δεξί εξτρέμ. Είχε ένα σουτ στο 82’.

ΜΠΡΟΥΝΟ: Μπήκε στο 58’ αντί του Καμαρά και έδειχνε να είναι ο μοναδικός παίκτης που ήταν εκτός αγώνα! Ο Μαρτίνς τον πέρασε και σε ρόλο δεξιού μπακ, ενώ΄αρχικά ήταν δεξιού εξτρέμ.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Στο 69’ μπήκε αντί του Μασούρα και έδωσε τις μάχες του λες και ο Ολυμπιακός κυνηγούσε το σκορ! Υπόδειγμα επαγγελματία.

ΞΕΝΙΤΙΔΗΣ: Μπήκε στο 69’ αντί του Λοβέρα, Στο 76’ έδωσε ασίστ στον Μπρούνο μετά από έξοχη προσπάθεια, αλλά ο Βραζιλιάνος μπερδεύτηκε μόνος του. Πολύ καλή παρουσία για τον μικρό.

ΤΖΟΛΑΚΗΣ: Μπήκε στο 78’ αντί του Αλέν. Δεν έφερε καμία ευθύνη στο δεύτερο γκολ του Άρη.