Ολυμπιακός: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη – Γιατί ταξίδεψαν αυθημερόν οι «ερυθρόλευκοι»

Στην πόλη της Θεσσαλονίκης βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει της σημερινής (8/7) εκτός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο τον Άρη για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ.

Ολυμπιακός: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη – Γιατί ταξίδεψαν αυθημερόν οι «ερυθρόλευκοι»

«Πάτησε» Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός. Η «ερυθρόλευκη» αποστολή εδώ και λίγη ώρα βρίσκεται στην πόλη της Μακεδονίας, ενόψει της σημερινής (8/7) αναμέτρησης με αντίπαλο τον Άρη για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ.

Η αποστολή έφτασε χωρίς προβλήματα και η ομάδα είναι έτοιμη για το ματς κόντρα στους «κίτρινους». Οι παίκτες του Ολυμπιακού ταξίδεψαν αυθημερόν στη Θεσσαλονίκη. Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση γνωρίζοντας ότι οι παίκτες του είναι επιβαρυμένοι. Μάλιστα όπως συνέβη και πριν από το ματς με τον Παναθηναϊκό, η αποστολή δεν κατέλυσε σε ξενοδοχείο. Οι ποδοσφαιριστές έμειναν στα σπίτια του και πήγαν το πρωί στο αεροδρόμιο.

Ολυμπιακός: Η αποστολή με Άρη-Μέσα ο Ραντζέλοβιτς

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με προπόνηση που έγινε το πρωί της Τρίτης στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και εν συνεχεία ο Πορτογάλος προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας, Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή.

Ολυμπιακός: Πράξη το rotation από Μαρτίνς

Καραργύρης, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Σισέ, Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Καφού, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Μπρούνο, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Χασάν.

Οι Σα, Τσιμίκας, Μπα, Γκιγιέρμε, Ελ Αραμπί έμειναν στην Αθήνα για να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες.