Μήνυση Μελισσανίδη, ΠΑΕ ΑΕΚ κατά Κούγια!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ κατάθεσε μήνυση κατά του Αλέξη Κούγια για όσα υποστήριξε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ εναντίον εκείνης και του διοικητικού ηγέτη της Δημήτρη Μελισσανίδη, περί «εγκληματικής οργάνωσης». Μήνυση και από τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ

Μήνυση Μελισσανίδη, ΠΑΕ ΑΕΚ κατά Κούγια!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ κατάθεσε μήνυση κατά του Αλέξη Κουγια για όσα υποστήριξε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ εναντίον εκείνης και του διοικητικού ηγέτη της Δημήτρη Μελισσανίδη, περί «εγκληματικής οργάνωσης».

Μήνυση από την ΠΑΕ ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη κατά του Αλέξη Κούγια, για τις δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Στις τελευταίες δηλώσεις του ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ έκανε λόγο για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, κάτι που έφερε την αντίδραση του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ.

Κούγιας: «Ο Μελισσανίδης έχει εγκληματική οργάνωση. Κορόιδο ο Σαββίδης. Θα πω και για τον Μαρινάκη»

Ήδη από το πρωί της Δευτέρας η ΠΑΕ ΑΕΚ και ο διοικητικός ηγέτης της, κατέθεσαν μηνύσεις για τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, μέσω της δικηγόρου Έλλης Ρίζου.

ΑΕΛ: «Ο Μελισσανίδης δεσμεύεται ότι θα μας υποβιβάσει, αλλά...»

Όπως λένε στην ΑΕΚ, θα είναι μόνο η αρχή των νομικών ενεργειών εναντίον του γνωστού ποινικολόγου, καθώς θα ακολουθήσουν και αγωγές στα αστικά δικαστήρια.

«Θα τον κυνηγήσουμε μέχρι τέλους με όποιο άλλο νόμιμο και ένδικο μέσο υπάρχει για αυτές τις πρωτοφανείς και συκοφαντικές δηλώσεις περί εγκληματικης οργάνωσης» λένε χαρακτηριστικά στην ΠΑΕ ΑΕΚ.