Κούγιας: «Ο Μελισσανίδης έχει εγκληματική οργάνωση. Κορόιδο ο Σαββίδης. Θα πω και για τον Μαρινάκη»

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για Μελισσανίδη, Σαββίδη, τον Γιάννη Παπαδόπουλο και «τα μπραβάκια» και προανήγγειλε για τη Δευτέρα: «Θα πω πως έστηναν παιχνίδια και τι γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Κούγιας: «Ο Μελισσανίδης έχει εγκληματική οργάνωση. Κορόιδο ο Σαββίδης. Θα πω και για τον Μαρινάκη»

Ο Αλέξης Κούγιας για ακόμα μια φορά τα έβαλε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Ιβάν Σαββίδη. Μεταξύ άλλων, είπε για τον πρώτο ότι «έχει την εγκληματική οργάνωση» ενώ χαρακτήρισε «κορόιδο» τον δεύτερο. «Θα πω και για τον Μαρινάκη», πρόσθεσε ενώ προανήγγειλε «την Δευτέρα θα καταθέσω στην Επιτροπή Δεοντολογίας και θα πω εγώ πως έστηναν παιχνίδια και τι γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο την τελευταία 20ετία». Είπε επίσης: «ο Γιάννης ο Παπαδόπουλος πηγαίνει με τα… μπραβάκια όπου έχει εκλογές σε Ενώσεις...».

Μελισσανίδης: «Με τον Μαρινάκη ήμουν 25 χρόνια φίλος - Η σχέση μας χάλασε όταν πήρα την ΑΕΚ»

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, σε ραδιοφωνική παρέμβαση του στον FOCUS 103,6 της Θεσσαλονίκης είπε μεταξύ άλλων:

Για τις καταθέσεις του Μελισσανίδη – Αλαφούζου: «Εδώ ο Μελισσανίδης βγήκε ο αρχάγγελος της κάθαρσης! Ποιος ο Μελισσανίδης; Παίρνει τηλέφωνο τον πρόεδρο της ΚΕΔ και του ζήταγε να αλλάξει τον διαιτητή του αγώνα Παναχαϊκής – ΑΕΚ και μετά από μια εβδομάδα τον έδειραν! Θέλει δηλαδή ο Μελισσανίδης να καθαρίσει το ποδόσφαιρο; Επανήλθε δηλαδή σαν σωτήρας ο Μελισσανίδης;

Ακούνε Μελισσανίδης και νομίζουν ότι πρόκειται για κάτι… φοβερό, είπε για τον Μαρινάκη ότι είπε μαμά στα 20, αλλά αυτός είπε ότι είναι δημιουργός, όχι αυτοδημιούργητος.

Την Δευτέρα θα καταθέσω στην Επιτροπή Δεοντολογίας και θα πω εγώ πως έστηναν παιχνίδια και τι γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο την τελευταία 20ετία.

Θα πάω να πω τι είναι ο καθένας από αυτούς. Όταν με ρωτήσουν και για τον Μαρινάκη, θα πω και για τον Μαρινάκη. Σας θυμίζω από δικές μου αποκαλύψεις άρχισαν όλα και η συγκεκριμένη υπόθεση, που αφορά τόσο το Ολυμπιακός – Βέροια, όσο και το Ολυμπιακός – Ατρόμητος.

Εγώ κατήγγειλα την εγκληματική οργάνωση και αυτοί που είναι οι αρχηγοί αυτής της εγκληματικής οργάνωσης είναι στα γραφεία της ΑΕΚ, ο Γιάννης ο Παπαδόπουλος και ο Θωμάς Μητρόπουλος και τους διευθύνει ο Μελισσανίδης!

Όταν ακούω τον Μελισσανίδη να λέει ότι κυνηγάει την εγκληματική οργάνωση γελάω, γιατί αυτός έχει την εγκληματική οργάνωση. Δεν πήγε στα αποδυτήρια και χτύπησε τον Καρυπίδη και μετά έπιασε τον διαιτητή από τα γεννητικά όργανα; Μου τα είπε όλα ο Καρυπίδης για το τι έγινε εκείνη την μέρα και ότι έφαγε ξύλο στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ!

Ο Γιάννης ο Παπαδόπουλος πηγαίνει με τα… μπραβάκια όπου έχει εκλογές σε Ενώσεις για να τις αγοράζουν. Ότι έκαναν οι προηγούμενοι που τους κατηγορούν δικαίως, το κάνουν και αυτοί».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Είναι κορόιδο ο Σαββίδης! Έβαλε τόσα λεφτά στο ποδόσφαιρο, για να κάνει κουμάντο ο Μελισσανίδης και να παίρνει τις Ενώσεις. Του δίνουν ένα… ξεροκόμματο, του κλέβουν τίτλους μέσα από το γήπεδο και δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Του έκλεψαν πρωτάθλημα και Κύπελλο».