ΠΑΕ Άρης: «Ούτε φωνή ούτε ακρόαση από την κυβέρνηση»

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης σχετικά με το θέμα του ban της FIFA και τη στάση της κυβέρνησης

ΠΑΕ Άρης: «Ούτε φωνή ούτε ακρόαση από την κυβέρνηση»

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης σχετικά με το θέμα του ban της FIFA και τη στάση της κυβέρνησης και του υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Άρης: «Αποκαλύπτονται αστοχίες και λάθη της ΕΠΟ με ενδεχόμενο δόλο»

«Περάσανε 49 μέρες από την τηλεδιάσκεψη που είχαμε με τον υπουργό Επικράτειας κ. Γεραπετρίτη και έκτοτε ούτε φωνή ούτε ακρόαση από την κυβέρνηση για το ζήτημα του ban της FIFA.

Δυστυχώς, παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις μας το τελευταίο διάστημα, ο κ. Γεραπετρίτης και η κυβέρνηση… σφυρίζουν αδιάφορα. Δεν έχουμε την παραμικρή ενημέρωση για την πορεία των ενεργειών που ανέλαβε, όπως δεσμεύτηκε (εκτός αν δεν προέβη σε καμία ενέργεια και οι υποσχέσεις της ήταν ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα;).

Μας προκαλεί έκπληξη και δυσφορία η στάση του κ. Γεραπετρίτη, που ενώ για να εξυπηρετήσει άλλες ΠΑΕ έσπευσε να περάσει τροπολογίες στη Βουλή ''εν μία νυκτί'', στην περίπτωση του Άρη έχει μια ανεξήγητη συμπεριφορά.

Σε κάθε περίπτωση η ΠΑΕ Άρης και συνολικά η οικογένεια του Άρη αξιολογούν τη στάση του κ. Γεραπετρίτη και της κυβέρνησης. Και εφόσον συνεχιστεί αυτή η στάση τους, θα συμπεριφερθούν αναλόγως όταν έρθει η ώρα…

Όλοι κρίνονται από τις πράξεις τους (αλλά και από την προκλητική αδιαφορία τους…).

Σε κάθε περίπτωση οι φίλοι του Άρη να είναι βέβαιοι ότι η διοίκηση της ΠΑΕ χειρίζεται με υπευθυνότητα το ζήτημα του ban και με ή χωρίς τη συμπαράσταση του κ. Γεραπετρίτη θα δώσει σύντομα μια οριστική λύση. Κι ας μην είναι πρόβλημα για το οποίο ευθυνόμαστε εμείς.

Θα επανέλθουμε στο άμεσο μέλλον με περισσότερες αποκαλύψεις...».