Άρης: «Αποκαλύπτονται αστοχίες και λάθη της ΕΠΟ με ενδεχόμενο δόλο»

Ανακοίνωση κατά της ΕΠΟ και του Βαγγέλη Γραμμένου εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης.

 

Άρης: «Αποκαλύπτονται αστοχίες και λάθη της ΕΠΟ με ενδεχόμενο δόλο»

Η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση με «βολές» κατά της ΕΠΟ και του Βαγγέλη Γραμμένου σε έντονο ύφος, κάνοντας λόγο ακόμα και για «μια σειρά αστοχιών και λανθασμένων χειρισμών της ΕΠΟ με ενδεχόμενο δόλο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εξαρχής η ΠΑΕ Άρης δεν έφερε -και δεν φέρει- ουδεμία ευθύνη για το ban, που της επιβλήθηκε από τη FIFA, αναφορικά με τις υποθέσεις των πρώην ποδοσφαιριστών που προσέφυγαν στην παγκόσμια ομοσπονδία. Αυτό είναι ξεκάθαρο και αδιαμφισβήτητο.

Καθώς το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίγεται, χάρη στις ενέργειες της ΠΑΕ και της νομικής της υπηρεσίας, αποδεικνύεται ότι μια σειρά αστοχιών και λανθασμένων χειρισμών της ΕΠΟ, με ενδεχόμενο δόλο, έφεραν την ΠΑΕ προ τετελεσμένων αποφάσεων, που καλείται τώρα να ανατρέψει.

Για παράδειγμα, ενώ η FIFA ενημέρωσε με επίσημο έγγραφο την ΕΠΟ πως η υπόθεση αφορά τη νυν ΠΑΕ, η ΕΠΟ ποτέ δεν μας κοινοποίησε το έγγραφο ώστε να ενεργήσουμε άμεσα. Σημειωτέον, η ΕΠΟ μάς είχε κοινοποιήσει απόφαση πριν από την επίσημη ως άνω ενημέρωση της FIFA.

Αυτό είναι ένα μόνο περιστατικό…

Δεν ξέρουμε αν ήταν σε γνώση ή όχι του προέδρου, κ. Γραμμένου, είναι ξεκάθαρο όμως ότι οι κ.κ. Δέδες, Δαβάκης και Μπάρτζης, ενώ το γνώριζαν, είτε το... αμέλησαν είτε λειτούργησαν με ενδεχόμενο δόλο.

Η υπόθεση θα έχει συνέχεια… Η ΠΑΕ Άρης θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διαπιστώσει αν πράγματι υπάρχει δόλος εκ μέρους τους, διότι ο σύλλογος υπέστη ζημιά για την οποία κάποιοι θα λογοδοτήσουν.

Η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ αποτιμά τη ζημιά και θα προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές κατά παντός υπευθύνου για ποινικές και αστικές ευθύνες».