Συνάντηση Αυγενάκη - ΕΠΟ για τα τηλεοπτικά της Super League 2

Την κινητοποίηση του Λευτέρη Αυγενάκη αλλά και του Υπουργού Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα προανήγγειλε η ΕΠΟ, προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στο... σίριαλ των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Super League 2. 

Συνάντηση Αυγενάκη - ΕΠΟ για τα τηλεοπτικά της Super League 2

Τη συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη προανήγγειλε η ΕΠΟ σχετικά με θέμα των τηλεοπτικών στην Superleague 2, στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (10/10).

Συγκεκριμένα, η πλευρά της Ομοσπονδίας θα εξετάσει το θέμα μαζί με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, καθώς και τον Υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, με κύριο στόχο να βρεθεί η λύση στο πρόβλημα που κρατά το πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας σε αναστολή μετά την πρώτη αγωνιστική.

Αναλυτικά: «Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στη σημερινή της συνεδρίαση εξέτασε διεξοδικά το θέμα της συνεχιζόμενης αναστολής της διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Super League 2.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει την συμπαράσταση και αλληλεγγύη της προς τα σωματεία της SL2 και τους ποδοσφαιριστές τους.

Εκφράζει επίσης την ανησυχία της για τις επαπειλούμενες αγωνιστικές και οικονομικές συνέπειες για το σύνολο των εθνικών πρωταθλημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε να ζητηθεί άμεσα συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό για θέματα Επικοινωνίας κ. Στέλιο Πέτσα και τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, με στόχο την επίτευξη συναινετικής λύσης και την οριστική διευθέτηση του προβλήματος που έχει προκύψει με το θέμα των τηλεοπτικων δικαιωμάτων της κατηγορίας αυτής».