Super League 2: H αντιπρόταση στην ΕΡΤ - «Αλλιώς διακοπή στο πρωτάθλημα»

Το πρωτάθλημα της Super League 2 ξεκινάει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ωστόσο αν δεν υπάρξει απάντηση στην αντιπρόταση των ομάδων για τα τηλεοπτικά από την ΕΡΤ, τότε θα υπάρξει επ' αόριστον αναβολή του.

Super League 2: H αντιπρόταση στην ΕΡΤ - «Αλλιώς διακοπή στο πρωτάθλημα»

Όπως προέκυψε από τη σημερινή (25/9) ψηφοφορία των ομάδων της Super League 2 με ψήφους 7 υπέρ και 6 κατά, αποφασίστηκε να ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα το ερχόμενο ΣΚ (28-29/9). Ωστόσο μετά την 1η αγωνιστική είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο της επ' αόριστον αναβολής του.

Τελικά, «σέντρα» στις 28/9 στο πρωτάθλημα της Super League 2

Συγκεκριμένα οι ομάδες της Super League 2 έχουν κάνει συγκεκριμένη αντιπρόταση για το τηλεοπτικό τους συμβόλαιο. Η συγκεκριμένη αντιπρόταση αναφέρει μείωση στο οικονομικό της τάξης του 20% με την ΕΡΤ και -12% για Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Απόλλων Σμύρνης έτσι κι αλλιώς έχει το δικό του τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Super League 2: Oι διαιτητές της 1ης αγωνιστικής

Αν στην αντιπρόταση των ομάδων της Super League 2 δεν απαντήσουν εντός μιας εβδομάδας οι ιθύνοντες της κρατικής τηλεόρασης τότε το πρωτάθλημα θα διακοπεί επ' αόριστον.

Άναψαν τα αίματα στο Δ.Σ. της Super League 2 - Ποιος είπε τον άλλο «Μπούλη» και «κότα»

Να θυμίσουμε πως την Πέμπτη (26/9) είναι προγραμματισμένη συνάντηση εκπροσώπων των Χανίων, του Λεβαδειακού, του ΠΑΣ Γιάννινα και του προέδρου της Super League 2, Λεωνίδα Λεουτσάκου με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο και τον υπερσύμβουλο της ομοσπονδίας Πετρ Φούσεκ.

Σκοπός της συνάντησης είναι οι αρμόδιοι της Super League 2 μαζί με τους εκπροσώπους των ομάδων, να εξηγήσουν την κατάσταση στον Βαγγέλη Γραμμένο και να τον πείσουν να παρέμβει για να βρεθεί μια λύση.