Άναψαν τα αίματα στο Δ.Σ. της Super League 2 - Ποιος είπε τον άλλο «Μπούλη» και «κότα»

Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια ο πρόεδρος του Καραϊσκάκη, Οδυσσέας Δράκος με τον εκπρόσωπο της ΕΠΟ, Λεωνίδα Θωμαΐδη, κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. της Super League 2

Άναψαν τα αίματα στο Δ.Σ. της Super League 2 - Ποιος είπε τον άλλο «Μπούλη» και «κότα»

Άναψαν τα αίματα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ. Σ. της Super League 2. Ο πρόεδρος του Καραϊσκάκη Οδυσσέας Δράκος είχε έντονη λογομαχία με τον εκπρόσωπο της ΕΠΟ Λεωνίδα Θωμαΐδη και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια, πριν επέμβουν τελικά οι ψυχραιμότεροι για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης οι ψήφοι έφτασαν σε κάποιο σημείο της διαδικασίας 6-5 κατά της έναρξης του πρωταθλήματος, ωστόσο έγινε τελικά ανατροπή και με τις ψήφους του προέδρου της διοργανώτριας αρχής, Λεωνίδα Λεουτσάκου αλλά και του εκπροσώπου της ΕΠΟ, Λεωνίδα Θωμαΐδη, το αποτέλεσμα ήταν 7-6 υπέρ της έναρξης της Super League 2.

Εκείνη την στιγμή, λοιπόν, ο πρόεδρος του Καραϊσκάκη διαμαρτυρήθηκε έντονα ότι ο Λεωνίδας Θωμαΐδης δεν είχε δικαίωμα να ψηφίσει, χρησιμοποιώντας παράλληλα ύβρεις εναντίον του, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει έντονος διάλογος ανάμεσα στους δύο άντρες.

O Οδυσσέας Δράκος φέρεται να αποκάλεσε «μπούλη» τον Λεωνίδα Θωμαΐδη, τονίζοντάς του πως δεν μπορεί να έχει άποψη όταν υπάρχουν άνθρωποι όπως ο ίδιος που πληρώνουν. Ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ του ζήτησε να πάρει τα λόγια του πίσω και τον προκάλεσε να βγουν έξω για να... λύσουν τις διαφορές τους, ενώ παράλληλα φέρεται να τον αποκάλεσε «κότα».

Τελικά, με την επέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, ενώ λίγο αργότερα αμφότεροι εμφανίστηκαν μετανιωμένοι και ζήτησαν συγνώμη από το Δ.Σ.

Τελικά, «σέντρα» στις 28/9 στο πρωτάθλημα της Super League 2