Παναχαϊκή: «Θα υποβάλλουμε μηνύσεις - Ανάξια σχολιασμού η ανακοίνωση του Διαγόρα»

Στην αντεπίθεση περνάει η ΠΑΕ Παναχαϊκή για τα όσα συνέβησαν χθες (25/2) μετά την αναμέτρηση με το Διαγόρα στη Ρόδο για τη Super League 2.

Παναχαϊκή: «Θα υποβάλλουμε μηνύσεις - Ανάξια σχολιασμού η ανακοίνωση του Διαγόρα»

Συνεχίζεται το «σίριαλ» με τη διαμάχη ανάμεσα στην Παναχαϊκή και το Διαγόρα Ρόδου με αφορμή τα επεισόδια που έλαβαν χώρα μετά το τέλος της αναμέτρηση της για τη Super League 2 και είχαν ως αποτέλεσμα οι παίκτες της ομάδας της Πάτρας να εγκλωβιστούν για ώρες στα αποδυτήρια του Δημοτικού Σταδίου Ρόδου.

Με νέα της ανακοίνωση η ΠΑΕ Παναχαϊκή ενημερώνει ότι θα προχωρήσει σε μηνύσεις για την άδικη όπως την χαρακτηρίζει κράτησε φίλων της ομάδα που μετέβησαν στη Ρόδο, κατηγορώντας εκ νέου το Διαγόρα για τα επεισόδια που ξέσπασαν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Διαγόρας με δική του ανακοίνωση κατηγορούσε τη διοίκηση της Παναχαϊκής ότι έστειλε οπαδούς της στη Ρόδο παρότι δεν είχαν δοθεί εισιτήρια στη φιλοξενούμενη ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παναχαϊκής:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή αισθάνεται την ηθική υποχρέωση να ενημερώσει προς πάσα κατεύθυνση ότι θα ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα που της επιτρέπεται από τον νόμο, υποβάλλοντας το επόμενο διάστημα μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου, για την άδικη κράτηση των φιλάθλων μας, στη Ρόδο.

Επιπλέον, είναι πρωτοφανές το γεγονός ότι η αποστολή της ομάδας μας, χωρίς να έχει δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα εντός του αγωνιστικού χώρου, έφυγε από το γήπεδο τρεις ώρες μετά από τη λήξη του αγώνα. Εκτός από δύο στελέχη του Διαγόρα που προσπάθησαν να συμβάλλουν στην ασφαλή μεταφορά της αποστολής της ομάδας μας, τα μεγαλοστελέχη της ροδιακής ΠΑΕ είχαν εξαφανιστεί.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δημοσιοποιεί στα σχόλια αυτής της δημοσίευσης τα δύο βίντεο που απεικονίζουν καθαρά τους φιλάθλους του Διαγόρα να πολιορκούν τόσο τα αποδυτήρια της αποστολής της ομάδας μας όσο και την κερκίδα που φιλοξενούσε τους φιλάθλους μας.

Επιπροσθέτως, η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει αναθέσει σε δύο δικηγόρους την υπεράσπιση των φιλάθλων της ομάδας μας, και συγκεκριμένα σε έναν από την Ρόδο και στον Αχαιό Παναγιώτη Κοραντζόπουλο.

Είναι ανάξια και του παραμικρού σχολιασμού η τραγελαφική ανακοίνωση της ΠΑΕ Διαγόρα.

Ωστόσο, οφείλουμε να γνωστοποιήσουμε το γεγονός ότι μας ζήτησαν, αντί να καταβάλλουμε το προβλεπόμενο ποσό για τα εισιτήρια των φιλάθλων μας, να πληρώσουμε το ποσό των 180 ευρώ, το οποίο αντιστοιχούσε στην εξόφληση του ασθενοφόρου της εταιρίας, το οποίο στο μεταξύ μας παιχνίδι, του πρώτου γύρου, στην Αγυιά, μετέφερε τον τραυματία Σηφάκη, από την Πάτρα στην Αθήνα, και το οποίο δεν είχαν αποπληρώσει, τέσσερις μήνες τώρα.

Αυτή η διευκρίνιση, προς αποκατάσταση της αλήθειας».