Διαγόρας Ρόδου: «Η απόβαση με το αεροπλάνο δεν έγινε αντιληπτή;»

Η πλευρά του Διαγόρα Ρόδου για τα επεισόδια στο ματς κόντρα στην Παναχαϊκή.

Διαγόρας Ρόδου: «Η απόβαση με το αεροπλάνο δεν έγινε αντιληπτή;»

Την Παναχαϊκή κατηγορεί με ανακοίνωση της η διοίκηση του Διαγόρα Ρόδου αναφορικά με τα επεισόδια που έλαβαν χώρα μετά τη λήξη της αναμέτρηση των δύο ομάδων για τη Super League 2.

Συγκεκριμένα καταγγέλλουν ότι παρότι δεν είχαν δοθεί εισιτήρια, παρά μόνο 12 προσκλήσεις επισήμων, περίπου 30 οπαδοί της Παναχαϊκής μετέβησαν στην Ρόδο αεροπορικώς. Στη συνέχεια καταγγέλλει και το γεγονός ότι εισήλθαν στο γήπεδο με την άδεια της αστυνομίας υποστηρίζοντας ότι αυτοί ξεκίνησαν τα επεισόδια.

Υπενθυμίζεται ότι η Παναχαϊκή εξέδωσε πρώτη ανακοίνωση κάνοντας λόγο για εγκλωβισμό των παικτών της ομάδας στα αποδυτήρια, η οποία πρόλαβε τελικά το αεροπλάνο της επιστροφής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Διαγόρα:

«Σήμερα στο νησί μας γίναμε μάρτυρες ενός ακόμα επεισοδίου του ελληνικού ποδοσφαίρου που ευτυχώς δεν είχαμε θύματα.

Αστυνομία που είναι σε χειμερία νάρκη. Ήρθαν στο νησί 30 οπαδοί της Παναχαϊκής σε άψογη συνεργασία με την διοίκηση τους από το πρωί και οι φρουροί των συνόρων μας δεν πήραν χαμπάρι τίποτα!! Το ότι οι Κροάτες διέσχισαν όλη την Ελλάδα και δολοφόνησαν το Μιχάλη από ξηράς δεν το πήραν χαμπάρι αλλά και η απόβαση με το αεροπλάνο δεν εγινε αντιληπτή;; Και ενώ τους ενημερώσαμε στις 13:10 ότι 50 άτομα οπαδοί της Παναχαϊκής είναι σε ένα καφέ κοντά στο γήπεδο, αδιαφόρησαν προκλητικά με συνέπεια με πορεία έφτασαν στο σύνδεσμο φιλάθλων του Διαγόρα και με ρόπαλα και λοστούς έδειραν και τραυμάτισαν 14χρονα και 15χρονα παιδάκια.

Στην συνέχεια χωρίς εισιτήρια αφού ποτέ δε τους πουλήσαμε εισιτήρια κ μονο με τις 12 προσκλήσεις, η αστυνομία τους έβαλε στο γήπεδο στην θύρα 3 όπου δημιούργησαν σοβαρά επεισόδια και ζημιές στο γήπεδο!!! Μετά την λήξη του αγώνα σπάσανε τα καθίσματα που είχαν απομείνει και τα πέταγαν στους διερχόμενους πολίτες του νησιού!! Τώρα που έχει μαζευτεί όλο το νησί έξω από το γήπεδο η ΠΑΕ Παναχαϊκή εκδίδει ανακοινώσεις για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα!!

ΥΓ 1 Τα παιδιά τα καλά που συνόδευαν τον Μεγαλοπαράγοντα γιατί τα έφεραν;; 2.Πως θα γύρναγαν πίσω τα 30 καλόπαιδα που ήρθαν ;; Μήπως μαζί με την ομάδα τους;;

ΥΓ 3. Με τις 12 προσκλήσεις πόσοι τελικά εισήλθαν στο γήπεδο τραμπουκϊζοντας κ τους αστυνομικούς;

ΥΓ 4.Αυτή την στιγμή οι 30 οπαδοί της Παναχαϊκής κρατούνται στο Αστυνομικό τμήμα της Ρόδου.

Κύριοι της ΠΑΕ Παναχαϊκής αφήστε τις ανακοινώσεις και μην μας προκαλείτε… Ας επιληφθεί η ΔΕΑΒ και η πολιτεία επιτέλους που απαγόρευσαν τη μετακίνηση των φιλοξενουμένων αλλά δε την επόπτευσαν…»