Λύγισε την ΑΕΚ Β' και χτίζει διαφορά ο Λεβαδειακός - «Κόλλησε» στο Αιγάλεω η Καλλιθέα

Ο Λεβαδειακός επικράτησε 2-1 της ΑΕΚ Β' και έκανε το απόλυτο ύστερα από 5 αγωνιστικές, όντας στην κορυφή του α' ομίλου. Η Καλαμάτα έκαμψε το εμπόδιο της Ηλιούπολης και ανέβηκε στο «ρετιρέ» χέρι - χέρι με τα Χανιά που διέλυσαν με 4-1 την Παναχαϊκή. Την ίδια ώρα η Καλλιθέα δεν κατάφερε να περάσει από το Αιγάλεω (1-1). Λύγισε τον Παναθηναϊκό Β' ο Γιούχτας.

Λύγισε την ΑΕΚ Β' και χτίζει διαφορά ο Λεβαδειακός - «Κόλλησε» στο Αιγάλεω η Καλλιθέα

Την 5η του νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις πανηγύρισε ο Λεβαδειακός. Οι Βοιωτοί επικράτησαν 2-1 της ΑΕΚ Β' στο μοναδικό σημερινό ματς του Α' ομίλου και μεγάλωσαν τη διαφορά (+6) από τη 2η Κοζάνη.

Στον νότο και συγκεκριμένα στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης» το Αιγάλεω κατάφερε να αποσπάσει βαθμό από την Καλλιθέα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν αλλά το συγκρότημα του Τζουγκάνοβιτς ισοφάρισε άμεσα και κράτησε ως το φινάλε (1-1). Δεύτερο διαδοχικό θετικό αποτέλεσμα για το «Σίτι» με την Καλλιθέα να πέφτει από την κορυφή.

Εκεί ανέβηκε η Καλαμάτα που ούσα ανώτερη σε όλο το διάστημα της αναμέτρησης λύγισε 2-0 την Ηλιούπολη, φτάνοντας τους 12 βαθμούς, έναν περισσότερο από την Καλλιθέα.

Τέλος, ο Γιούχτας επέστρεψε στις επιτυχίες καθώς επιβλήθηκε με 2-0 του Παναθηναϊκού Β', σκαρφάλωσε 4ος και αφήνοντας παράλληλα τους «πράσινους» στη 10η θέση με μόλις τρεις βαθμούς.

Το πρόγραμμα της Super League 2:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ (6η αγωνιστική)

Σάββατο 28/10

Λεβαδειακός – ΑΕΚ Β’ 2-1.

Κυριακή 29/10

15.00: Απόλλων Πόντου – Κοζάνη, Αναγέννηση Καρδίτσας – ΑΕΛ, Μακεδονικός – ΠΑΟΚ Β’

ΔΕΥΤΕΡΑ 30/10

15.00: Νίκη Βόλου – Καμπανιακός
ΑΝΑΒΟΛΗ: Αιολικός – Αλμωπός Αριδαίας

Β’ ΟΜΙΛΟΣ (5η αγωνιστική)

Σάββατο 28/10

Γιούχτας – Παναθηναϊκός Β’ 2-0
Αιγάλεω – Καλλιθέα 1-1
Καλαμάτα – Ηλιούπολη 2-0
Χανιά – Παναχαϊκή

16.00: Ολυμπιακός Β’ – Τηλυκράτης

Κυριακή 29/10

15.00: Διαγόρας Ρόδου – Ιωνικός