Super League 2: Παναθηναϊκός Β’ - Athens Kallithea 0-1

Η Athens Kallithea επικράτησε στη Ριζούπολη του τυπικά γηπεδούχου Παναθηναϊκού Β’ με 1-0 σε εξ’ αναβολής ματς της 3ης αγωνιστικής της Super League 2.

Super League 2: Παναθηναϊκός Β’ - Athens Kallithea 0-1

Έστω και δύσκολα, η Athens Kallithea επικράτησε εκτός έδρας του Παναθηναϊκού Β’ με 1-0, σε εξ’ αναβολής ματς της 3ης αγωνιστικής της Super League 2 που έγινε στη Ριζούπολη, χάρη στο γκολ που πέτυχε με κεφαλιά ο Γάλλος Περέιρα, στο 45'. Αποτέλεσμα που επιτρέπει στην ομάδα του Ελ Πάσο να καμαρώνει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας του νότιου ομίλου, με δέκα βαθμούς σε τέσσερα ματς.

Οι κυανόλευκοι του Αλέκου Βοσνιάδη ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς και είχαν πολύ περισσότερες ευκαιρίες από τους πράσινους του Σωτήρη Αντωνίου, οι οποίοι ενισχύθηκαν με την παρουσία των Ζέκα και Τσοκάι από την πρώτη ομάδα. Αυτή ήταν η τρίτη ήττα στα τέσσερα πρώτα ματς της σεζόν για τον Παναθηναϊκό, στη Β’ Εθνική.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’: Ξενόπουλος (40’ λ.τ Λίλο), Ζέκα (56’ Αθανασακόπουλος), Τσοκάι, Σιδεράς, Μαρτίνης, Καλοσκάμης (46’ Φουρτάδο), Κρυπαράκος, Προδρομίτης, Σαρδέλης, Λαμψιάς (68’ Μαντσίνι), Μπιλάλ (68’ Νταμπίζας).

ATHENS KALLITHEA: Πάντος, Μανθάτης, Μαρόττα, Μεχία (78’ Σίλβα), Ουές, Ρομαό, Ματίγια, Περέιρα (56’ Κυνηγόπουλος), Βασιλόγιαννης (78’ Μουστακόπουλος), Ντεμέτριους (86’ Τσιντώνης), Λουκίνας (86’ Ιωαννίδης).