Μακεδονικός: Έκλεισε τον Βραζιλιάνο στράικερ Μιγκέλ Μπιανκόνι

Ο Βραζιλιάνος στράικερ Μιγκέλ Μπιανκόνι θα ενισχύσει τη γραμμή κρούσης του Μακεδονικού.

Μακεδονικός: Έκλεισε τον Βραζιλιάνο στράικερ Μιγκέλ Μπιανκόνι

Στον Μακεδονικό παρόλο που το ρόστερ έχει ενισχυθεί και θεωρείται πλήρες σε όλες τις γραμμές, καθημερινά φροντίζουν για την περαιτέρω ισχυροποίησή του. Στα πλαίσια αυτά εντάσσεται η συμφωνία των «πράσινων» με τον Μιγκέλ Μπιανκόνι, ο οποίος διαθέτει και την εμπειρία και την ικανότητα για να κάνει τη διαφορά στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Μπιανκόνι γεννήθηκε στις 14 Μαΐου του 1992 στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας και αγωνίζεται ως σέντερ φορ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Παλμέιρας, πριν προωθηθεί στην ανδρική ομάδα. Ακολούθησαν οι δανεισμοί σε Πόντε Πρέτα, Μπονσουσέσο και Καματαμάρε Σανούκι. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στη Μότζι Μίριμ, πριν μετακομίσει στη Ρουμανία για λογαριασμό της Πόλι Τιμισοάρα.

Το 2018 επέστρεψε στη Βραζιλία για την Μπραγκαντίνο, για να έρθει την επόμενη σεζόν στη χώρα μας στον Πλατανιά (42 ματς, 22 γκολ) το 2020. Επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας ήταν η Λαμία (17 ματς, πέντε γκολ), για να ακολουθήσει ο Λεβαδειακός (19 ματς, 6 γκολ), όπου και αγωνιζόταν μέχρι το 2021. Στη συνέχεια πήγε στην Αναγέννηση Καρδίτσας (28 ματς, 8 γκολ) και τελευταία του ομάδα ήταν η Χόρχε Βίλστερμαν (29 ματς, 5 γκολ) της Βολιβίας.