Αιγάλεω: Έτοιμος να αναλάβει ο Τζουγκάνοβιτς

Ο 53χρονος Σέρβος προπονητής Ντράγκαν Τζουγκάνοβιτς είναι ο επικρατέστερος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Αιγάλεω

Αιγάλεω: Έτοιμος να αναλάβει ο Τζουγκάνοβιτς

Ο Ντράγκαν Τζουγκάνοβιτς, ο οποίος την τριετία 1992-95 αγωνίστηκε στον ΟΦΗ, ενώ την σεζόν 2021-22 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Καραϊσκάκη Άρτας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής είναι ο επικρατέστερος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Αιγάλεω. Ο 53χρονος κόουτς προέρχεται από μία χρονιά απουσίας από τους πάγκους, καθώς δεν εργάστηκε την περίοδο 2022-23 όταν και επέστρεψε από την Ινδονησία όπου είχε μεταβεί για λογαριασμό της ΠΣΙΣ Σεμαράνγκ.

Αν δεν προκύψει κάποιο κώλυμα της τελευταίας στιγμής ο Τζουγκάνοβιτς θα έρθει μέσα στην εβδομάδα στην Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με το «Σίτι». Παράλληλα συνεχίζονται οι επαφές και στο μεταγραφικό πεδίο, με την προοπτική να εντοπιστούν παίκτες που θα είναι σε θέση να κάνουν την διαφορά στην νέα αγωνιστική περίοδο και να συνδράμουν στην προσπάθεια της ομάδας των δυτικών προαστίων να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Super League 2.