Super League 2: Η βαθμολογικά άνετη ΑΕΛ βύθισε την Βέροια στη ζώνη υποβιβασμού (1-3)

Η ΑΕΛ αν και βαθμολογικά αδιάφορη, επικράτησε στην Βέροια (1-3) και βύθισε την «βασίλισσα του βορρά» στην ζώνη υποβιβασμού της Super League 2

Super League 2: Η βαθμολογικά άνετη ΑΕΛ βύθισε την Βέροια στη ζώνη υποβιβασμού (1-3)

Τι και αν είναι βαθμολογικά αδιάφορη ; Η ΑΕΛ δεν έκανε την χάρη στην Βέροια (1-3) που δίνει μάχη για να απεγκλωβιστεί από την ζώνη υποβιβασμού και την έσπρωξε ακόμα πιο κοντά στην Γ' Εθνική ! Η Λάρισα έδειξε την ποιότητα που την χαρακτηρίζει, ως δεύτερη στην κατάταξη ομάδα στον βόρειο όμιλο της Super League 2 και πρόσθεσε ακόμα ένα τρίποντο στο ενεργητικό της, στα πλαίσια τη; 26ης αγωνιστικής.

Τα γκολ για τους βυσσινί πέτυχαν ο Τσιριγώτης (11', 34') και ο Πεντρόσο με πέναλτι (79'), ενώ για την ομάδα της Ημαθίας είχε μειώσει στο 47' ο Μπελεβώνης.

ΒΕΡΟΙΑ: Βενετικίδης, Κολλαράς, Ντουμάνης (64′ Μπαϊντού), Μανωλιούδης (80′ Κατσούκης), Περδίκης, Μασούρας, Μπλέτσας, Μπουκουβάλας, Ελευθεριάδης (59′ Ιωάννου), Γιουκούδης, Μπουόλι (46′ Μπελεβώνης).

ΑΕΛ: Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Κοσσονού, Γκοτζαμανίδης, Μαξιμένκο (46′ Κόλα), Πλέγας (88′ Νικολιάς), Κ. Παπαγεωργίου (78′ Μιλτιάδης), Τσιριγώτης (78′ Όγκμποε), Αντράντα (72′ Θωμαΐδης), Πεντρόσο, Μαυριάς.