Προοδευτική-Ολυμπιακός Β' 0-1: Συνεχίστηκε το «ερυθρόλευκο» σερί

Με γκολ του Μπα στο 62' ο Ολυμπιακός Β' επικράτησε εκτός έδρας και της Προοδευτικής.

Προοδευτική-Ολυμπιακός Β' 0-1: Συνεχίστηκε το «ερυθρόλευκο» σερί

Την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του σημείωσε ο Ολυμπιακός Β' που επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 1-0 της Προοδευτικής. Η εικόνα των Πειραιωτών έχει αλλάξει προς το καλύτερο το τελευταίο διάστημα και αυτό επιβεβαιώθηκε και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τους «βυσσινί».

Στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να επιβάλλει τον ρυθμό της στο γήπεδο. Είχε κάποιες ευκαιρίες η Προοδευτική, αλλά ο Στουρνάρας αντέδρασε σωστά και κράτησε ανέπαφη την εστία του. Έτσι το 0-0 δεν άλλαξε στα πρώτα 45 λεπτά.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός Β' μπήκε πιο επιθετικά στο γήπεδο και προσπάθησε να πιέσει τους γηπεδούχους. Το ματς από ένα σημείο και μετά έδειχνε ισορροπημένο, αλλά στο 62' ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Αλγκασίμ Μπα να σκοράρει. Η Προοδευτική έψαξε την ισοφάριση και ανέβασε την πίεση της από ένα σημείο και μετά, αλλά χωρίς να καταφέρει να παραβιάσει την εστία του Στουρνάρα.

Προοδευτική (Χαραλαμπίδης): Αστράς, Αλεξίου, Σινγκ, Φαζός (31′ λ.τ Χατζηδίμπας), Πότσι, Πίσσας, Νταβιώτης, Τσακίρης (65′ Μπόρχες), Παυλίδης, Μάντιτς, Καπνίδης.

Ολυμπιακός Β (Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Μπα, Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος, Αποστολόπουλος, Νίκολιτς, Μαρίνος (70′ Συρμής), Κωστή (72′ Κατσουλίδης), Σαπουντζής (70′ Μαυρουδής), Χρυσόπουλος, Αργυρίου (72′ Σουρλής).