Κηφισιά: Θα υποδεχτεί στο Ζηρίνειο την Προοδευτική

Για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια η Κηφισιά θα δώσει αγώνα στο Ζηρίνειο.

Κηφισιά: Θα υποδεχτεί στο Ζηρίνειο την Προοδευτική

Αναμονή τέλος για την Κηφισιά, καθώς θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι στο Ζηρίνειο έπειτα από δύο χρόνια απουσίας. Η ομάδα των βορείων προαστίων θα υποδεχτεί στην έδρα της την Προοδευτική.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η αναμονή λαμβάνει τέλος για την Κηφισιά, η οποία είναι έτοιμη να επιστρέψει στο “σπίτι” της. Μετά από 637 ημέρες, η ομάδα μας θα αγωνιστεί ξανά στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς, υποδεχόμενη την Προοδευτική για την 20ή αγωνιστική της Betsson Super League 2 την Τετάρτη του Πάσχα 19 Απριλίου.

Σχεδόν δύο χρόνια μεσολάβησαν από την τελευταία φορά που η Κηφισιά έπαιξε μπροστά στο κοινό της, σχεδόν δύο χρόνια που περιμέναμε να ξαναβρεθούμε στη φυσική μας έδρα.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε, κάτι το οποίο μας γεμίζει με περηφάνια, χαρά και δύναμη και μας δίνει ακόμη μεγαλύτερα κίνητρα να παλέψουμε για την επίτευξη του μεγάλου φετινού στόχου μας.

Η Κηφισιά είναι πιο δυνατή και πιο έτοιμη από ποτέ για να ανταμείψει το κοινό της και να ξαναζήσει μεγάλες στιγμές στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς».