Προοδευτική: Πένθος για τις δυο μεγάλες προσωπικότητες που «έφυγαν»

Δύο άνθρωποι που συνέδεσαν το όνομά τους με την Προοδευτική, οι Γιάννης Μεσολογγίτης και Νίκος Μακρής έφυγαν από την ζωή τις τελευταίες ώρες.

Προοδευτική: Πένθος για τις δυο μεγάλες προσωπικότητες που «έφυγαν»

Διπλός είναι ο πόνος για την Προοδευτική που θρηνεί τον θάνατο δυο ανθρώπων που έγραψαν τη δική τους ιστορία στην ομάδα.

Αναλυτικά:

«Δυο πολύ μεγάλες απώλειες μετράει η οικογένεια της Προοδευτικής τις τελευταίες ώρες. Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Μεσολογγίτης σε ηλικία 87 ετών, παλαιός ποδοσφαιριστής της ομάδας αλλά κυρίως ένας σπουδαίος παράγοντας τη δεκαετία του 1980 κυρίως με τεράστια προσφορά στο σύλλογο.

Σαν κεραυνός έπεσε και η είδηση ότι έφυγε πριν λίγο από τη ζωή ο Νίκος Μακρής. Ένας άνθρωπος που διετέλεσε μεγάλο διοικητικό στέλεχος τις δεκαετίες του 1980 και 1990 και προσέφερε μεγάλη οικονομική υποστήριξη τότε σε εποχές δύσκολες για το σύλλογο . Ήταν και εμβληματικός πρόεδρος και στη Δόξα Πειραιά. Είχε κάνει πριν λίγες μέρες, εγχείρηση καρδιάς και δεν τα κατάφερε. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει.

Η Προοδευτική τους τιμά και τους ευχαριστεί για ότι πρόσφεραν στους βυσσινί. Οι παλαιότεροι φίλαθλοι τους θυμούνται με αγάπη και νοσταλγία. Και οι νεότεροι να μαθαίνουν ποιοί άνθρωποι προσέφεραν τα πάντα για το καλό της Προοδευτικής μας».